Kémcsőben érkező meglepetés

Kémcsőben érkező meglepetés

Szerencsére az utóbbi években nemcsak a fővárosban, hanem vidéken is mind több olyan étterem nyílt, ahol komolyan veszik a szakmát, a vendéget. Villányban kis túlzással annyi jó helyet találhatnak a finom ételekre vágyók, mint egy megyeszékhelyen. Mi a Mandulában jártunk, ahová bármikor visszamennénk, még ha tapasztaltunk is apró furcsaságokat.

Tovább a cikkre

Krémlevesek násztánca

Krémlevesek násztánca

Két porcelánkancsót egymás felé fordít a pincér, majd rafinált mozdulatokkal úgy önt ki a tányérba két különböző levest, hogy nem keverednek egymással. Ilyen meglepetéssel kezdődik ebédünk a mádi Perczében, s élvezeteink csak fokozódtak, amikor a malaccsülök az asztalunkra kerül. Ha létezne verseny az ízletes és kellően ropogós csülökbőrnek, a Percze fogása biztos a dobogón végezne.

Tovább a cikkre

Kávéház

A macaron idén beelőzte a guavát

A macaron idén beelőzte a guavát

Bár sokan leginkább még ma is télen fogyasztanak teát, egyre szélesedik azok köre, akik minden évszakban teáznak, sokat tudnak a teafüvekről és keresik a különlegességeket – árulták el a forgalmazók a napokban megrendezett A Tea Napján. Azt is megtudtuk, hogy az aktuális trendeket gyakorlatilag az élelmiszeripari mérnökök diktálják, és hogy télen a fűszeres ízesítésű teakeverékek fogynak a leginkább. 

Tovább a cikkre

Copyright PuzzleMedia 2017