Pazar szendvicsekkel várja a vendégeket Tunyi és csapata

Pazar szendvicsekkel várja a vendégeket Tunyi és csapata

Több civil szervezet együttműködésben nyílt újra a Jupiter food truck a Nyugati pályaudvar mellett. A Jupiter nem egyszerűen egy lakókocsi, amely gyorsételeket kínál, munkatársai között ugyanis többen fogyatékossággal élnek. Lelkesek, csillog a szemük a boldogságtól, már csak ezért is érdemes náluk megkóstolni egy raclette-t. Ami nem mellesleg bitang finom.

Tovább a cikkre

„A hármassal kezdődő ár a fájdalomküszöb”

„A hármassal kezdődő ár a fájdalomküszöb”

Nem kedvezett a fine dining vonalnak a koronavírus-járvány, amely vélhetően nagyon megtépázza e szegmenst – mondta portálunknak Gendur András, a budapesti La Perle Noire tulajdonosa. A házhoz szállításra áttérő éttermek szerinte ellehetetlenítették az erre szakosodott vendéglátó szolgáltatóknak. Ugyanakkor tapasztalt pozitívumot is az elmúlt hónapokban: vidéken egyre több a jó étterem, és a szakma sok esetben nagyon összefogott. 

Tovább a cikkre

Kávéház

„A csokoládétortát azért nevezzék annak, mert csokoládéból készül!”

„A csokoládétortát azért nevezzék annak, mert csokoládéból készül!”

Az első perctől kezdve biztos voltam benne, hogy a birsalma benne lesz a desszertemben - mondta Füredi Krisztián, az idei Magyarország tortája verseny győztese. A tápiószecsői Hisztéria cukrásza portálunknak elárulta, miért szereti olyannyira a birsalmát, hogyan formálódott folyamatosan a győztes alkotása, a Curiositas, s mi teszi igazán különlegessé desszertjét. Emellett vallott a magyar cukrászat evolúciójáról és a margarin haláláról.

Tovább a cikkre