Olasz henger, magyar ezüstök

Olasz henger, magyar ezüstök

Öt érmet szereztek a hazai csokoládégyártó manufaktúrák az International Chocolate Awards világdöntőjében – derült ki a hétvégén megrendezett díjátadón. Ugyanakkor a tavalyi eredményekhez képest ez némi visszalépést jelent, hiszen az előző esztendőben a hazai gyártók összesen kilenc érmet gyűjtöttek be.

Tovább a cikkre

A melegen füstölt lazac és az aranysárga törpemálna

A melegen füstölt lazac és az aranysárga törpemálna

Miközben az utóbbi években a dán, svéd éttermek sikert, sikerre halmoznak, a finn konyháról igen keveset tudunk. Az adventi időszak derekáig tartó időszakban ezen most változtathatunk. A Danubius Hotel Heliában ugyanis finn gasztronómiai heteket tartanak, így aki szívesen megkóstolná a finn konyha tradicionális fogásait, melyek ráadásul a karácsonyi ünnepi hangulatot is megalapozzák, sétáljon el a pesti Duna-partra!

Tovább a cikkre

Kávéház

Chicagóban a csillámporos kávé a divat

Chicagóban a csillámporos kávé a divat

Végy egy kis céklaőrleményt, vegyítsd el csillámporral, adj hozzá kis rózsaszirmot, s már kész is kapucsínó. Hogy ez nem a hagyományos recept? Valóban, de a chicagói Werewolf kávézóban ezzel mit sem törődnek, ilyen és ehhez hasonló kávéitalokat, koktélokat kínálnak.

Tovább a cikkre

Copyright PuzzleMedia 2017