Konyhakiállítás, ahol szárnyalhat a fantáziája

Konyhakiállítás, ahol szárnyalhat a fantáziája

Érintésre nyíló borhűtő, gondolatolvasó kávéfőző, láthatatlan indukciós főzőlap: a 11. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhat, amelyekkel korábban még soha. Ha önt is izgalommal tölti el minden, ami a konyhában megtörténhet, látogasson el az ország egyetlen konyhai nagykiállítására február 28. – március 1. között a Budapest Arénába!

Tovább a cikkre

A mák, a mandula vagy a birs lesz a nyerő?

A mák, a mandula vagy a birs lesz a nyerő?

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete tizennegyedik alkalommal hirdette meg a „Magyarország Tortája” versenyt augusztus 20-a, Magyarország szimbolikus születésnapja köszöntésére. A versenyt idén is hatalmas érdeklődés kíséri, és az ünnepi tortát is évről évre egyre többen várják.

Tovább a cikkre

Terülj, terülj

Fácánnal és csokoládéval Párizsért

Fácánnal és csokoládéval Párizsért

Lendvai Levente, az Arany Kaviár fiatal szakácsa nyerte a Jeunes Chefs Rôtisseurs Magyarországi Szakácsversenyt. Ezzel ő képviselheti majd hazánkat szeptemberben, a Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020-on, a francia fővárosban megrendezésre kerülő ifjúsági szakács világbajnokságon.

Tovább a cikkre

A fürj szféra vitt mindent

A fürj szféra vitt mindent

A Babel étterem séfje, Veres István nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét, ezzel ő képviselheti Magyarországot a májusi tallini európai selejtezőn. A Sirha kiállítás betétprogramjaként megrendezett versenyt magas színvonal jellemezte, a zsűri szerint a korábbi viadalokhoz képest nagy fejlődés tapasztalható.

Tovább a cikkre

Copyright PuzzleMedia 2017