Főzzön otthon könnyedén!

Főzzön otthon könnyedén!

Elképzelte már, hogy megvan minden hozzávalója, hogy egy ízletes ételt készítsen, és ezért egy lépést sem kell tennie? Immár nemcsak ábrándozhat erről, mert a Chefbaggel megvalósult a háziasszonyok álma. Természetes alapanyagokból összeállított, kiporciózott csomagok rendelhetők, amelyhez a cég fázisfotókat és leírásokat is biztosít, így még a gyakorlatlanabbak is könnyedén elkészíthetik a családi vacsorát.

Tovább a cikkre

Jubileumi csokoládéünnep Párizsban

Jubileumi csokoládéünnep Párizsban

Kortyolt már csokoládé ízű pezsgőt? Kóstolt már kolbászos macaront? Ha ilyen különleges élményekre vágyik, és elidőzne rózsaszín nugátok, csokoládészerszámok, kakaófák színes termései, fehér-, ruby-, tej- és étcsokoládék, drazsék, bonbonok, kekszek, fagylaltok és sütemények társaságában, jövőre meg se álljon Párizsig! A múlt héten az édességek mennyországa várta a francia főváros édesszájúit, mi is ott voltunk a 25. Salon du Chocolaton, ahol még magyar kiállítóval is találkoztunk. 

Tovább a cikkre

Terülj, terülj

„Nem feltétlen úri huncutság a steak”

„Nem feltétlen úri huncutság a steak”

Inkább beállnak maguk is dolgozni, de a minőségből nem engednek – vallják a balatonvilágosi Lavender Terasz tulajdonosai. Eltökéltségüket az is jelzi, hogy éttermük fő profilja a steak, ami nem a legolcsóbb étel. Hogy az egykori apartmantulajdonosok hogy kerültek a vendéglátásba, miért egy illatozó növényről nevezték el az éttermet és honnan szerzik be a minőségi húsokat, kiderül riportunkból.

Tovább a cikkre

Az ország sajtjai: Svájcer, Parenyica, Kékszalag

Az ország sajtjai: Svájcer, Parenyica, Kékszalag

Hetedik alkalommal rendezte meg a Magyar Sajtkészítők Egyesülete a Magyar Sajtmustrát Budafokon, a Törley Pezsgőmanufaktúrában a napokban. A sajtmesterek nagy dzsemboriján megválasztották az ország legjobb sajtjait is. Az érdeklődők megízlelhették az ország legfinomabb sajtjait, egyúttal lehetőségük nyílt olyan sajtkészítőkkel is találkozni, akik évszázados hagyományokat ötvöznek a modern technikával.

Tovább a cikkre

Copyright PuzzleMedia 2017