Leginkább hangulatos teraszon fröccsözünk

Leginkább hangulatos teraszon fröccsözünk

Nyáron legszívesebben rozét isznak a közösségi média használói, édes vagy félszáraz ízt választanak, és egy-egy beszélgetés során átlagosan 3-4 deciliter bort fogyasztanak – derült ki egy friss kutatásból. A többség a fröccs mellett teszi le a voksát: a legnépszerűbb a nagyfröccs és a hosszúlépés, ezzel szemben bor alapú koktélokról sokan még nem is hallottak.

Tovább a cikkre

Cigánypecsenye filmdíszletek között

Cigánypecsenye filmdíszletek között

Ha a vendég belép a székesfehérvári Beat étterembe, biztosan tátva marad a szája. A forgalmas csomópontban található vendéglőben ugyanis eszeveszett formaorgiával szembesülhet. Az éttermet azonban nem csak a belsőépítészeti koncepció miatt érdemes felkeresni: a konyhában profi munka folyik, alázattal dolgoznak, nem meglepő, ha ebédidőben a pincérek szinte meg sem állnak.

Tovább a cikkre

Mindenmentes

Gluténmentes nápolyi finomságok

Gluténmentes nápolyi finomságok

Olasz étterem, pizzéria sok van az országban, ez axióma. Nem is egy közülük igen színvonalas. Ám a most nyílt Na’ Pastában a minőségi alapanyagok és az olasz szakács alkalmazásánál nem álltak meg, céljuk, hogy azok is átélhessék az olasz életérzést, az igazi itáliai ízeket, akik valamilyen ételintoleranciával küzdenek. Hamarosan teljesen gluténmentes pizzát is kínálnak.

Tovább a cikkre

Copyright PuzzleMedia 2017