Hogyan adjuk le a nyáron felszedett kilókat?

Hogyan adjuk le a nyáron felszedett kilókat?

A kiegyensúlyozott táplálkozásra és a megfelelő edzésre koncentrálva elérhetjük, hogy megszabaduljunk a nyáron felszedett kilóktól – vélekedik Mudra Ágnes, többszörös magyar és német bajnok, világbajnoki ezüstérmes bodyfitness versenyző. Az Infrasalon tulajdonosa szerint ősszel visszatér a rend az emberek életébe, így könnyebben rávehetjük magunkat, hogy mozogjunk és felkészítsük szervezetünket a téli időszakra.

Tovább a cikkre

Kemény munka és a termékfejlesztés a siker záloga

Kemény munka és a termékfejlesztés a siker záloga

Tíz év alatt óriásit változott a hazai cukrászat és édességipar – állítják a 9. Édes Napokon kiállított szakemberek. Véleményükkel nem érdemes vitázni, aki még emlékszik rá, milyen kínálat jellemezte a magyar piacot egy évtizede, tudja, miről beszélnek. Tilos azonban megelégedni, van még hová fejlődni, miközben a világ is folyamatosan halad. Az út azonban jó, amiről a látogatók is meggyőződhettek, még ha egyelőre a vásári bóvli is megtalálja a maga táborát.

Tovább a cikkre

Hírek

Barack, karamell és mandula Budapest desszertjében

bp desszert bolka miniA Bolka Desszert Butik őszibarackos-mandulás süteménye lett idén Budapest desszertje, amelyet először a 9. Édes Napok Budapest fesztiválon kóstolhat meg a közönség a Szent István-bazilika előtt.

Tovább a hírre

Újjászületett a miskolci Bortanya

bortanya miniA Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyén található vendéglátóhely a „Történelmi Avas turisztikai fejlesztése” című projekt részeként újult meg, bruttó 153 millió forintból. Az épületben kialakítottak egy földszinti látogató központot is.

Tovább a hírre

Bor csobog a szökőkútból

borkut miniItáliában Mátyás király nyomdokain járnak: Abruzzóban, egy csörgedező borkútnál olthatják a szomjukat a borisszák. Az ingyenes borszökőkút a hét minden napján, éjjel-nappal várja a turistákat.

Tovább a hírre

Már megvásárolhatók a belépők a Gourmet Fesztiválra

gourmet feszt miniElindult a jegyértékesítés a május 16-19 között a Millenárison rendezendő Gourmet Fesztiválra. Az idei gasztronómiai csúcsdzsembori témája a paprika, a sercli és a sör lesz.

Tovább a hírre

Röfögő az év eledele

röfögő miniAz Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete versenyén idén a Hajdú-bihari Röfögő nyert. A győzelemmel együtt egy éven át a Hajdú-bihari Röfögő lesz Magyarország étele, a fogást a Hunguest Hotel Aqua Sol csapata, Kelemen Roland és Papp László kreálta. 

Tovább a hírre

Több mint 10 millió egy palackért

royal tokaji esszencia miniNegyvenezer dollárt, vagyis több mint 11 millió forintot kérnek egy üveg 2008-as Royal Tokaji Esszenciáért, szúrta ki az Index a Fortune cikkét. A lap szerint ezzel a magyar bor a legdrágább az egész világon.

Tovább a hírre

Copyright PuzzleMedia 2017