Konyhakiállítás, ahol szárnyalhat a fantáziája

Konyhakiállítás, ahol szárnyalhat a fantáziája

Érintésre nyíló borhűtő, gondolatolvasó kávéfőző, láthatatlan indukciós főzőlap: a 11. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhat, amelyekkel korábban még soha. Ha önt is izgalommal tölti el minden, ami a konyhában megtörténhet, látogasson el az ország egyetlen konyhai nagykiállítására február 28. – március 1. között a Budapest Arénába!

Tovább a cikkre

A mák, a mandula vagy a birs lesz a nyerő?

A mák, a mandula vagy a birs lesz a nyerő?

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete tizennegyedik alkalommal hirdette meg a „Magyarország Tortája” versenyt augusztus 20-a, Magyarország szimbolikus születésnapja köszöntésére. A versenyt idén is hatalmas érdeklődés kíséri, és az ünnepi tortát is évről évre egyre többen várják.

Tovább a cikkre

Koffer

Párizsi terrine-kóstoló tanulságokkal

Párizsi terrine-kóstoló tanulságokkal

Párizs a világ gasztronómiai fővárosa. Nem csak azért, mert majdnem százhúsz Michelin-csillagos étterem várja az ínyenceket, lényegében nyugodt szívvel betérhetünk bármelyik vendéglátóhelyre, legyen az egy café vagy bisztró. Kevés az esély a csalódásra, akár egyszerűbb ételeket, akár szofisztikáltabb fogásokat kóstolunk. Íme egy csokorra való az megfizethetőbb szegmensből.

Tovább a cikkre

Krampusz, rizling, mákos csók

Krampusz, rizling, mákos csók

Alsó-Ausztria természeti bája, izgalmas tájai a mesék birodalmába repítenek: lovagi várakba, barokk kastélyokba, középkori apátságokba. Hamarosan itt az advent, közeleg a karácsony, engedjünk Alsó-Ausztria vonzerejének. Forralt bor, sült gesztenye, karácsonyi mákos csók és mézeskalácsillat – a régió megannyi különlegességgel várja a magyar turistákat.

Tovább a cikkre

Copyright PuzzleMedia 2017