Ahol nem lódítanak az ifjú szarvasmarha koráról

Ahol nem lódítanak az ifjú szarvasmarha koráról

Sokan, sokszor leírták már, hogy Ausztriában mennyire komolyan veszik a vendéglátást. A közelmúltban stábunk is körbetesztelte random Salzburg és Felső-Ausztria tartományok néhány vendéglőjét, a konklúzió a sógorokra nézve pozitív, mi pedig újra csak keseregtünk egy picit a honi vendéglátás lemaradásán. Ízek, szokások, minőség, figyelem, precizitás – csokorba gyűjtöttük tapasztalatainkat.

Tovább a cikkre

Rekordbevétellel zárult a borárverés

Rekordbevétellel zárult a borárverés

A szeptember 6-9. között megrendezett 27. Budapest Borfesztivált negyvenöt ezer borkedvelő kereste fel. A látogatók egy része azonban nemcsak kóstolni, beszélgetni érkezett az eseményre, hanem licitálni is. A Budapest Borfesztivál és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ugyanis jótékonysági borárverést rendezett, amelynek teljes bevételét a gödi Topházban élők életkörülményeinek javítására fordítják.

Tovább a cikkre

Pincesor

Újabb lehetőség a minőségi pezsgők fogyasztására

Újabb lehetőség a minőségi pezsgők fogyasztására

Champagne-bárok nyílnak több főváros vendéglátóhelyen belül, ahol a legjobb champagne-okat, valamint magyar, champagne-i technológiával készült pezsgőket árusítanak. A külön erre a célra kialakított pultok mögött csak a témában szakértő sommelier-ek állhatnak, akik időről időre tematikus workshopokat és kóstolókat, pezsgővacsorákat tartanak.

Tovább a cikkre

Copyright PuzzleMedia 2017