Rendhagyó randi: a pritaminpaprika flörtje a málnával

Érdekes kezdeményezéssel igyekszik magához csalogatni a vendégeket a Damniczki Cukrászda, amely a hagyományos ízek mellett zöldséges fagylaltkülönlegességeket is kínál. A jeges finomságok között olyan, első hallásra elképesztő kombinációkat találunk, mint sült fokhagymás padlizsán, bazsalikomos cékla vagy kapros joghurtos uborka. A nyári melegben útra keltünk, hogy végigkóstoljuk a furcsa kreációkat.

Cikk folytatása

A forró csoki marcipánnal az igazi

Egyéves lett a budapesti Kossuth téren nyílt Szamos Today kávéház, amelynek emeltén csokoládé múzeum is működik. Az évfordulóhoz kapcsolódva újított a cég: válaszolva a látogatói igényekre, tárlatvezetéssel bővítették a szolgáltatások körét, emellett interaktívvá tették a tárlatlátogatást.

Cikk folytatása

A keserű a kedveltebb

Változott a magyarok ízlése az elmúlt öt évben, az édességet kedvelők egyre inkább az étcsokoládét keresik a boltokban – derült a Magyar Édességgyártók Szövetségének közelmúltban publikált kutatásából. A fővárosban élők és az ötven év felettiek különösen kedvelik a fekete csokoládét.

Cikk folytatása

Csokoládé: a minőség mindenek előtt

Húsvéti édességekből kisebb forgalmat bonyolított le a tavalyi húsvéti szezonban az élelmiszer-kiskereskedelem, mint egy évvel azelőtt – hangzott el egy közelmúltban rendezett eseményen. A tavalyi húsvéti időszakban 3,6 milliárd forintért, mintegy 768 tonna csokoládétojást, csokoládényulat és egyéb ünnepi ajándékot adtak el a boltokban.

Cikk folytatása

Copyright PuzzleMedia 2017