Gourmet Fesztivál az örökség jegyében

gf 2020 miniMájus 21. és 24. között az ország legjobb éttermei, cukrászdái, borászatai, bárjai sorakoznak fel a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon, a már megszokott helyszínen, a Millenárison. A korábbiaknál is nagyobb területen az ország legismertebb szakácsai készítik el a számukra legkedvesebb ételeket az „örökség” jegyében.

Cikk folytatása

Ismét ásványvízhiány lesz?

mizse2020 02 miniIdén nem várható további bővülés az ásványvízpiacon – vélekedett az egyik hazai gyártó vezetője. Az egyik piaci szereplő csődje miatt még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a nyári kánikulában – bizonyos szegmensekben – az előző évhez hasonlóan újra vízhiány lesz az üzletekben.

Cikk folytatása

Böllérfesztivál Kakucson

böllér miniA Pest megyei község rendezvénye évente ötezer embert vonz, akik finomabbnál finomabb disznótoros ételeket kóstolhatnak. A „malackodás” mellett szórakoztató programok, sztárvendégek várják a közönséget.

Cikk folytatása

Füred-Csopaki borász lett a legjobb

boraszok borasza 01 miniFigula Mihály nyerte el a Borászok Borásza címet. A Borászok Borásza alapvetően abban különbözik a többi borászoknak szóló díjtól, hogy nem szervezetek döntenek a győztes személyéről, hanem a borászok választják ki maguk közül a legjobbat.

Cikk folytatása

Gyűjtögetés helyett termesztenék

gyogynoveny miniÚj stratégiát dolgoztak ki a gyógynövényipar fejlesztéséért az ágazat szereplői. A döntéshozók reményei szerint a  leendő intézkedésekkel növekedési pályára lehet állítani az ágazatot.

Cikk folytatása

Ünnepi csokoládévarázslat

chocome 2019 karácsony miniA chocoMe idén is valóra váltja az édessége kedvelők karácsonyi csokoládéálmát. A díjnyertes csokoládéiról ismert manufaktúra ínyenc ganache-aival a szaloncukrokat is évről-évre átértelmezi és élménnyé teszi az ünnepi édesség élvezetét.

Cikk folytatása

Hungarikum lett a dobostorta

dobostorta miniA dobostorta is bekerült a Hungarikumok Gyűjteményébe, amelyet a magyar szakács- és cukrászművészetért sokat dolgozó, sokoldalú cukrász és szakíró, Dobos C. József 134 évvel ezelőtt mutatott be először a közönségnek.

Cikk folytatása

Copyright PuzzleMedia 2017