Ismerje meg a sajtkészítés fortélyait!

szega miniHuszonöt ország több mint 400 sajtkülönlegességét és kiváló borokat kóstolhatnak, akik ellátogatnak október 19-én a SZEGA Nemzetek Sajtfesztiválra. Az eseményen képet kaphatnak a hazai sajtmanufaktúrák termékeiről is.

Cikk folytatása

Magyar trikolórba öltöztetett ételeket várnak

röfögő miniA nemzeti összetartozás a témája a Magyarország Étele 2020 szakácsversenynek. Minden nevezett fogás legfeljebb öt elemből állhat, és kötelezően tartalmaznia kell három, a magyar trikolór színeit adó alapanyagot. A kétfordulós versenyben az ételeket szakmai zsűri bírálja el.

Cikk folytatása

Ismét hatalmas magyar siker!

koppány miniKoppány Levente nyerte meg a San Pellegrino Young Chef Awards közép-európai döntőjét Hamburgban – közölte a fiatal szakács Facebook-oldalán. A döntőre Milánóban kerül sor 2020-ban. 

Cikk folytatása

Újjászületett a miskolci Bortanya

bortanya miniA Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyén található vendéglátóhely a „Történelmi Avas turisztikai fejlesztése” című projekt részeként újult meg, bruttó 153 millió forintból. Az épületben kialakítottak egy földszinti látogató központot is.

Cikk folytatása

Bor csobog a szökőkútból

borkut miniItáliában Mátyás király nyomdokain járnak: Abruzzóban, egy csörgedező borkútnál olthatják a szomjukat a borisszák. Az ingyenes borszökőkút a hét minden napján, éjjel-nappal várja a turistákat.

Cikk folytatása

Röfögő az év eledele

röfögő miniAz Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete versenyén idén a Hajdú-bihari Röfögő nyert. A győzelemmel együtt egy éven át a Hajdú-bihari Röfögő lesz Magyarország étele, a fogást a Hunguest Hotel Aqua Sol csapata, Kelemen Roland és Papp László kreálta. 

Cikk folytatása

Copyright PuzzleMedia 2017