Újra nyit a Gléda

gleda miniAz új koronavírus-járvány miatti bezárást követően a hétvégétől újra várja vendégeit a budai Gléda. Az étterem nemcsak az épületen belül, hanem hatalmas teraszán is biztosítja a kulturált étkezés lehetőségét.

Cikk folytatása

10000 korsó ingyen sört oszt a FIRST

first miniMég nem tudható, hogy a főváros esetében meddig tartanak a korlátozások, de amint feloldják, a sörfőzde hatalmas grátisz sörözéssel fogja megünnepelni. Az akció a korlátozás feloldását követő csütörtökön 18 órától a készlet erejéig tart.

Cikk folytatása

Mészáros Ádám otthagyja a csillagokat

michelin gala 04 miniA fiatal séf az első magyar szakács, aki csapatával Közép-Kelet-Európában két Michelin-csillagot szerzett az Onyx étteremnek. A sikeres évek után úgy döntött, új kihívásokat keres és a Felix Kitchen&Barban folytatja pályafutását.

Cikk folytatása

Házhoz jön a kedvenc bora

palackposta miniElindult a Palackposta 2020, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és az AMC borpromóciós kampánya, amely az online termelői borrendelést népszerűsíti a fogyasztóknak.

Cikk folytatása

Gourmet Fesztivál az örökség jegyében

gf 2020 miniMájus 21. és 24. között az ország legjobb éttermei, cukrászdái, borászatai, bárjai sorakoznak fel a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon, a már megszokott helyszínen, a Millenárison. A korábbiaknál is nagyobb területen az ország legismertebb szakácsai készítik el a számukra legkedvesebb ételeket az „örökség” jegyében.

Cikk folytatása

Ismét ásványvízhiány lesz?

mizse2020 02 miniIdén nem várható további bővülés az ásványvízpiacon – vélekedett az egyik hazai gyártó vezetője. Az egyik piaci szereplő csődje miatt még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a nyári kánikulában – bizonyos szegmensekben – az előző évhez hasonlóan újra vízhiány lesz az üzletekben.

Cikk folytatása

Böllérfesztivál Kakucson

böllér miniA Pest megyei község rendezvénye évente ötezer embert vonz, akik finomabbnál finomabb disznótoros ételeket kóstolhatnak. A „malackodás” mellett szórakoztató programok, sztárvendégek várják a közönséget.

Cikk folytatása

Copyright PuzzleMedia 2017