Bezárt a Beszálló

beszallo 03 miniKözösségi oldalán jelentette be a Beszálló Food Bar, hogy márciusban már nem nyit ki. Huszár Krisztián séf a veszteség növekedésével indokolta a bisztró megszűnését.

 

Óriási sajnálattal kell közölnünk, hogy a Beszálló ebben a formában és helyen, március 1-től már nem üzemel – írta közösségi oldalán a Beszálló Food bar. A séf (aki korábban a Zonában is dolgozott) a Dining Guide-nak azzal indokolta a bezárást, hogy a hely kicsi volt és veszteséget termelt. Huszár Krisztián a Beszálló mellett tavaly Budán nyitott egy fine dining éttermet, a Fámát, így elképzelhető, hogy e projektre kevesebb energiája maradt. Igaz, ennek némiképp ellentmond, hogy a csapat azt ígérte oldalán: amint találnak egy megfelelőbb és nagyobb helyet, mindenképpen „szétkürtölik”.

beszallo 02

 

Ám az is lehet, hogy mindezt csak a rajongók megvigasztalására írták. Mindenesetre tény, hogy a Michelin által Bib Gourmand-díjjal jutalmazott Laci! Konyha! után ismét egy nívós hellyel lett szegényebb Budapest, ahol néha olyan gyorsan születnek és tűnnek el kiváló és kevésbé kiváló (mondjuk azokért nem kár) éttermek, hogy a vendég csak kapkodja a fejét. A lehetséges okokról ITT ÍRTUNK bővebben.

Fotó: Beszálló

 

Copyright PuzzleMedia 2017