Felfedezésre inspirál a Bonduelle

bonduelle 01 miniInnovatív, egyedi és praktikus csomagolású termékkel jelentkezett a piacon a Bonduelle, amelyet a cég Bonduelle Inspirációkra keresztelt. A legújabb fejlesztés révén a nagy kedvencek, mint a csemegekukorica, a csicseriborsó és a vörösbab mostantól egy adaghoz elegendő kiszerelésben kaphatók.

 

Fogyaszthatjuk akár hidegen, akár melegen, az új termékeket bárhol könnyen felhasználhatjuk. A zöldségeket gőzben párolták, állaguk ropogós, így ideálisak salátához, de akár pizzák, tésztaételek vagy köretek színesítéséhez.

A kukorica bár édes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, emellett ízletes és roppanós. A vörösbabot egyszerű felhasználni, mert nem kell beáztatni a főzés előtt. A gőzben párolt csicseriborsót krémekhez ugyanúgy felhasználhatjuk, mint levesekhez.

bonduelle 02

A kompakt kiszerelés kényelmesen elfér táskában és tornazsákban egyaránt. A csomagoláson ráadásul receptet is találhatunk, amely új ötletekre, ízek felfedezésére inspirál, ugyanakkor a receptekből bárki elsajátíthat tippeket, amelyekkel kedvenc ételét, a megszokott ízeket is feldobhatja.

Fotó: Bonduelle

 

Copyright PuzzleMedia 2017