Lehúzta a rolót a diákok törzshelye

onecup miniHárom év után bezárt az egyik legnépszerűbb speciality kávézó, a OneCup pesti üzlete – jelentette be a szomorú hírt a kávézó saját közösségi oldalán. Ezt követően már csak a budai egységükben kortyolhatják presszóikat a kávézó rajongói.

 

Sokatokkal nagyon baráti kapcsolatot sikerült kialakítani. Voltak, akiket napról napra végigkísértünk az utolsó pár évben, szinte a szakdolgozatig, mások a könyvtár előtt jöttek be hozzánk. Ami biztos, hogy ezek a napok nagyon fognak hiányozni – búcsúzott a Kálvin tér közelében található kávézó stábja, a szomszédos egyetemekre, illetve a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi bibliotékájába járó diákoktól. 

onecup big

A hely ugyanis nagyon kedvelt volt a tanulók körében, ezért a diákoknak most új törzshelyet kell találniuk. Ha segíthetünk, a közelben található a Mantra, a Budapest Baristas, az Adna és a Fekete is. – Az élet megy tovább és ha egy kis nosztalgiára vágytok, kicsivel odébb várunk Titeket szeretettel Budán – köszönt el a OneCup rajongóitól. A megrögzött törzsvendégek a jövőben a budai Bartók Béla úton kereshetik fel a OneCupot.

Fotó: OneCup

Copyright PuzzleMedia 2017