Nyerne egy koreai utat?

koreai fozoverseny 01 miniA Koreai Kulturális Központ folyamatosan arra törekszik, hogy gyarapítsa a koreai konyha szerelmeseinek táborát, legyenek gyakorlottak vagy amatőrök a főzés területén. Idén öt versenyzőnek lesz lehetősége megmérettetnie magát a kulturális központ főzőversenyének döntőjében, ahol a fődíj egy dél-koreai utazás.

 

A versenyre jelentkezni 2018. május 22. – június 15. között, kizárólag e-mailen keresztül lehet. Az előválogató résztvevőinek kiválasztása június 18-22. között lesz, míg az előválogató versenyzőinek kihirdetése (10 fő) június 22-én számíthatnak az indulók. Az előválogatóra június 30-án kerül sor a Koreai Kulturális Központban. A döntőbe jutott versenyzők névsorát július 2-án hirdetik ki, a fináléra július 7-én kerül sor a GastroArt – Electrolux Élménykonyhában. A versennyel kapcsolatos további információk EZEN AZ OLDALON olvashatók, illetve tölthető le a jelentkezési lap is.

koreai fozoverseny 01
Aki nem versenyzőként, csak érdeklődőként követné nyomon a versenyt, megteheti a Koreai Kulturális Központ hivatalos Facebook-oldalán keresztül, ahol élő adásban vetítik a döntőt, és közben értékes ajándékokat sorsolnak ki a nyereményjátékban résztvevők között. Akit behatóbban érdekelne a koreai konyha, EZEN A LINKEN olvashat róla bővebben.

Fotó: Koreai Kulturális Központ

 

Copyright PuzzleMedia 2017