Megújult a Balkán Bisztró étlapja

balkan bisztro 01 miniNégy éves lett a pécsi Balkán Bisztró, amely az eltelt esztendők során megküzdött az elemekkel, a beszállítókkal, ahogy a kézműves sör rajongóival vagy a fesztiválozók hadával is. A kemény munka meghozta gyümölcsét: rengeteg törzsvendéget gyűjtöttek.


balkan bisztro 02A bisztró vezetése sok pozitív visszajelzést kapott a nyitás óta, a pécsi hely három éve folyamatosan bekerül a Dining Guide „Top 100 étterem” kiadványába, emellett a Pécsi Borozó is beválasztotta a bisztrót a régió TOP 5 étterme közé. Mi több, tavaly még a Forbes magazin is járt náluk.

Most megújult a bisztró étlapja, Sarus Zoltán séf vezetésével a klasszikus balkáni ételek mellett a modern bisztrókonyha is erőteljesebb hangsúlyt kapott. Az étterem még inkább a szezonalitásra, valamint a helyi alapanyagok felhasználására törekszik.

Még csak az út elején tartanak, véli a vezetés, és idén is sok kihívás vár a Balkán Bisztróra, ennek ellenére tele vannak ötletekkel, tervekkel és egy jó csapat áll mellettük, akikkel, mint közölték, öröm együtt dolgozni.

Fotó: Balkán Bisztró

 

Copyright PuzzleMedia 2017