• Home
  • Hírek
  • Vegán kürtős kalács és pizza lesz a búcsúban

Vegán kürtős kalács és pizza lesz a búcsúban

krisna volgy mini 01Idén is megrendezik a Krisna-völgyi Búcsút, ahol vegán és szabad tűzön sült ételek legszélesebb repertoárját kóstolhatják meg az érdeklődők. Az idén 25 éves somogyvámosi Krisna-völgyben július 20-22. között számos érdekes programmal várják a vendégeket.

 

Ha van valami, amit mindenki tud a Krisna-hívőkről, az az, hogy igazi konyhavallást képviselnek, ételt osztanak és igazán remek, karakteres ízű, vegetáriánus ételeket szolgálnak fel rendezvényeiken.

A búcsúban nemcsak a tradicionális, indiai fűszeres, csípős fogásokat kóstolhatják meg a vendégek, hanem Krisna-völgy adottságaiból fakadóan szabadtűzön és tandoori kemencében sült ételeket, mediterrán finomságokat.

india varázsa 28

Lesz vegán palacsinta és kürtős kalács, pizza, továbbá megkóstolhatnak a látogatók különböző lepényeket is. Aki hűsítené magát, a mennyei vegán fagylaltot is kipróbálhatja. A Völgyben már megszokott programok mellett – idén is rendeznek például szombaton és vasárnap is védikus esküvőt –, minden nap családi látogatást tehetünk a völgylakóknál.

Copyright PuzzleMedia 2017