Kóstolja meg a Pastel de natát, és nyerjen lisszaboni hétvégét!

Szívesen felfedezné, milyen testközelből Portugália fővárosának hangulata, festői kövezett utcái, műemlékei, és hogy csilingelnek sárga, szűk utcákban kanyargó villamosai? Nem kell mást tennie, mint ellátogatnia a Costa Coffee egyik kávézójába, és megkóstolni a portugálok híres kedvencét, a Pastel de natát.

 


A kávézólánc évindító mediterrán kalandjának új sztárja Portugália ikonikus süteménye, a Pastel de nata vagy, ahogy a helyiek hívják, a Pastel de Belém. A név leheletvékony ropogós levelestészta kosárkát takar, kellemesen édes, sűrű, krémes töltelékkel, amelyet csipetnyi fahéjjal varázsolnak igazán különlegessé.

pastel de nata pexels 01

A Costa kávézókba a lánc új édesipari beszállító partnere, a Landerfoods Hungary közvetítésével érkezik a finomság. A cég hiteles egyszerűséggel, kiváló alapanyagokkal alkotja meg a falatnyi édességet, amely felidézi az édesség szülővárosának hangulatát. A Pastel de nata megvásárlásával azonban nemcsak mediterrán ízekkel lepheti meg magát, de egy lisszaboni páros hétvégét is nyerhet.

pastel de nata portugalvisitor 01

Mit kell érte tennie? Vegyen egy Pastel de natát, írja a nevét és az e-mail címét a blokkra, majd dobja be a promóció gyűjtőládájába a kávézók valamelyikében. Ha szerencséje van, az emblematikus süteménnyel egy kétszemélyes lisszaboni hétvégét nyerhet, négy csillagos szállodai elhelyezéssel, repülőjeggyel, májusban. A játék március 15-én, pénteken zárul, a sorsolásra március 18-án kerül sor.

A pontos szabályzatot ITT érheti el.

Fotó:  Pexels, Portufal Visitor

 

 

Copyright PuzzleMedia 2017