Chiával és kókusszal is hódítana a Cornexi

Új zabkásacsaláddal jelentkezett a székesfehérvári Cornexi, a hat keverék közül kettő is hozzáadott cukor nélkül készül. A cég új innovációjának eredményeképpen új, ízesítéstől függően 2-3 perc alatt, forró víz hozzáadásával elkészíthető instant zabkása családdal váltja fel az eddig megismert zabkásáit.

zab04

Az egészségünk megőrzése szempontjából fontos, hogy a táplálkozásunk során minden nap minőségi és megfelelő mennyiségű élelmiszert vigyünk be, erre az instant zabkásák is tökéletesen alkalmasak – vélekedett Kleiber Krisztina, a cég dietetikusa. – Az új termékek megfelelő arányban tartalmazzák fő energiaforrásainkat, vagyis a szénhidrátot, a fehérjét és a zsírt, ugyanakkor felesleges kalóriákat nem viszünk be általuk. Éhségérzetünket nem fokozzák, teltségérzetünk megmarad az elfogyasztásuk után is egészen a következő főétkezésünkig – tette hozzá a szakember.

A hat termék közül kettő is hozzáadott cukor nélkül készül – számolt be a fejlesztésről a mediapiac.com. – A Cornexi hozzáadott cukor nélküli instant zabkásája a legjobb választás lehet annak, aki figyel a testsúlyára, szeretne odafigyelni a táplálkozására. Emellett könnyen beilleszthetők a szív- és érrendszeri, valamint a cukorbetegek étrendjébe is – ismertette a termékek előnyeit Kleiber Krisztina, hozzátéve, hogy az egészséges összetevők révén a kása lassan emeli meg a vércukorszintet.

– Mivel a sokoldalú, egészséges táplálkozás, az elérhető árak és a finom ízek híveit célozzuk meg, 2017-ben még tovább bővítjük zabkása portfóliónkat – jelentette be a cég jövőjére vonatkozó terveket Szőke Imola, a Cornexi értékesítési menedzsere.

A 2 perces ízek:
- kókusszal, mandulával és chia maggal (hozzáadott cukor nélkül, rostban gazdag fehérjeforrás)
- ötgabonás - rizs, tönkölybúza, köles, árpa, zab (chia maggal, quinoa pehellyel, kiváló rost- és fehérjeforrás, e-mentes)
- piros gyümölcsökkel és chia maggal (rostban gazdag fehérjeforrás, e-mentes).

A 3 perces ízek:
- almával és fahéjjal (hozzáadott cukor nélkül, kiváló rost- és fehérjeforrás)
- banánnal és csokival (kiváló rost- és fehérjeforrás, e-mentes)
- sárgabarackkal és joghurttal (kiváló rost- és fehérjeforrás).

Fotó: Cornexi

Copyright PuzzleMedia 2017