Újjászületés homoktövissel

Ismét újdonságokkal jelentkezett a Dr. Fitokup, amely közel három évtizede küzd a lakosság egészségéért. Ezúttal homoktövis magliszttel jelentek meg a piacon, amely ideális például reform sütemények, kenyerek készítéséhez is. Aki pedig természetes inulinforrást keres, érdemes kipróbálnia Dörnyei professzor másik termékét, a csicsókasűrítményt homoktövis magliszttel.

 

A homoktövis bogyóban és magjában lévő vegyületekkel a mai napig tudományos kutatások egyik témája (mi is foglalkoztunk már a homoktövis kedvező élettani hatásaival, bővebben ITT és ITT olvashat róla). Ahogy lapunk, úgy a Dr. Fitokup is elkötelezett harcosa a gyümölcs széles körű megismertetésének, elterjesztésének. Folyamatosan fejleszti termékpalettáját, most a Homoktövis Magliszttel jelentkezett, amely az Újjászületés család tagja. A termék préselt homoktövis magból, kíméletes módon és technológiával készül, az élelmi rostban gazdag őrleményt magyar alapanyagból gyártják. 

Homoktövis 022

 

Fogyasztani 2×1 teáskanállal (10 gramm őrlemény) javasolt, reggel és este. Ehetjük akár nyersen is, de még finomabb, ha pépes ételben, főzelékben, kásafélékben, esetleg turmixban, folyadékban, joghurtban elkeverve fogyasztjuk. Rostos jellegénél fogva nem oldódik vízben, ez a hatását nem befolyásolja. A termék nem mellesleg laktózmentes, rostban gazdag, teljesen E-mentes és vegán.

Homoktövis 021

Ugyancsak elérhető már a Csicsókasűrítmény Homoktövis Magliszttel, ami természetes inulin forrás. Az inulin legnagyobb haszna probiotikus tulajdonságában rejlik – szelektív módon tápanyagul szolgál a hasznos bélbaktériumoknak, főleg a Bifidobacteriumoknak és Acidophilusoknak. A készítmény szintén gazdag rostban, továbbá E-mentes, vegán, laktózmentes, idegenagyagot, színezéket vagy tartósítószert nem tartalmaz.

Fotó: freeimages.com

 

Copyright PuzzleMedia 2017