Autisták alkotásai borosüvegen, csomagoláson

Az Autistic Art Alapítvány ruhaneműk, csokoládék, naptárak és noteszek mellett immár borosüvegek címkéin is megjelenteti autista fiatalok alkotásait. A civil szervezet hat kiváló magyar pincészettel közösen gondolkodva nyolc palack borral szólítja meg a borok szerelmeseit, emellett az 1000 Teával együttműködve teafüvek csomagolásán is megjelennek a fiatalok rajzai.

 

autista borok 02Az Autistic Art márka termékein a művészeti foglalkozásokon született kiemelkedően szép grafikák jelennek meg, egyesítve a művészetet, a design-t és a jótékonyságot. A civil szervezet által kínált borok egyedi címkéi kiváló magyar pincészetek – Bolyki, Etyeki Kúria, Gilvesy, Luka, Konyári és a Vylyan – együttműködésével születtek. A borászatok által felajánlott magas minőségű borfajtákra különböző Autistic Art címke került, amelyeken autizmussal élő alkotóik jellegzetes motívumai találhatók. Minden bortípusból limitált darabszám készült.

A megvásárolható tételek listája a következő: Bolyki Egri Merlot 2015; Bolyki Egri Bikavér 2015; Etyeki Kúria Királyleányka 2016; Gilvesy Váradi Rajnai Rizling 2016; Luka Szívhez Közel Cuvée 2016; Konyári Cabernet Franc 2013; Konyári Sigillum Loliense 2016 és Vylyan Zweigelt 2016.

autista tea 02A hosszú és hideg téli esték állandó kísérőjeként egyedi csomagolású, különleges minőségű teákat is kínál az alapítvány, amelyeket a civil szervezte az 1000 Teával válogatott közösen.

A termékek megvásárlásával a vevők tíz autizmus specifikus lakóotthont és művészetterápiás foglalkozást támogathatnak. A civil szervezet elérhetőségei az alábbiak: Autistic Art Közhasznú Alapítvány az Autista Lakóotthonokért, Alkotás Point Irodaház, 1123 Budapest, Alkotás utca 50. A/6; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; telefon: +36 1 489 2328 • +36 70 455 0547; web: www.autisticart.hu • shop.autisticart.hu.

 

Fotó: Autistic Art, 1000 Tea

 

Copyright PuzzleMedia 2017