Rangos formatervezési díjat kaptak a Dubicz címkéi

A Graphasel Design Studio által a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok borainak tervezett címkecsalád nyerte el a dizájn világbajnokságnak számító Red Dotot. Az esseni Design Zentrum „Piros Pontja” minden grafika, koncepció vagy formaterv számára az egyik legrangosabb nemzetközi elismerést jelenti. A Graphasel címkéi 45 ország 8600 alkotása közül emelkedtek ki.

A mátrai Dubicz Borászat és Szőlőbirtok 2016 végén esett át teljes arculatváltáson, amelynek szerves részét képezte a palackok címkéinek megújítása is. A Graphasel Design Studio tervezte dizájn megalakítása során fontos szempont volt a márka által képviselt trendiség és dinamizmus közvetítése, a borászat otthonát jelentő Mátrai borvidék sajátos domborzatának és természeti jelenségeinek megjelenítése.

dubicz cimke 02

– Hiszünk abban, hogy a prémium borok nemzetközi piacán való sikeres jelenlét feltétele nemcsak a borok kimagasló minősége, hanem a modern, letisztult és egységes megjelenés is. Tapasztalatunk szerint a fogyasztóknak is egyre fontosabb a címke, ezért is óriási elismerés ez a díj – mondta Dunai Bernadett, a borászat tulajdonosa. A Red Dot-díjazottak között megtalálhatóak a világ legnagyobb márkái, így például az Apple, a Nike, a BMW vagy az Audi.

 

Copyright PuzzleMedia 2017