Újabb lehetőség a minőségi pezsgők fogyasztására

Champagne-bárok nyílnak több főváros vendéglátóhelyen belül, ahol a legjobb champagne-okat, valamint magyar, champagne-i technológiával készült pezsgőket árusítanak. A külön erre a célra kialakított pultok mögött csak a témában szakértő sommelier-ek állhatnak, akik időről időre tematikus workshopokat és kóstolókat, pezsgővacsorákat tartanak.

 

Prémium champagne-okat és pezsgőket egybegyűjtő champagne-bárokban több évig érlelt, vagy akár évjáratos Vintage pezsgőket lehet pohárral kóstolni. A franchise tulajdonosa Bárány Péter, aki a növekvő piaci igényekre reagálva hívta éltre az önálló márkaként működő The Champagne Bart. A franchise referencia pultjával a 27. Budapest Borfesztiválon találkozhat először a közönség, ahol 16 féle champagne és az újdonságnak számító champagne-i technológiával készült, három féle Brebis pezsgő lesz kapható.

chapagne 01

– Folyamatosan nő a kereslet a pezsgők és champagne-ok iránt, miközben a hazánkban forgalmazott teljes választékot egyetlen hely sem vonultatja fel. Ennek fő oka, hogy a forgalmazók általában egy adott márkát preferálnak. A The Champagne Bar különlegessége, hogy a legnagyobb champagne házakat hozza el a fogyasztóknak egy helyre. Az üzlet kialakításánál nem feltétel egy önálló vendéglátó egység átalakítása, bárhová könnyen beépíthető. A cél, hogy a kifinomultabb ízlésű vendégeket és a pezsgőzéssel ismerkedő fogyasztókat is kiszolgáljuk, ezért elérhetővé tesszük, hogy a hagyományos szortiment mellett a minőségi champagne-ok és pezsgők is felkerüljenek az itallapokra a lehető legtöbb forgalmazótól – mondta Bárány Péter.

Az első önálló champagne bár október elején a Jászai Mari téren nyílik, majd ősz végén átalakul egy Liszt Ferenc téri meglévő vendéglátó egység is. Kora tavasszal további két népszerű belvárosi vendéglátóhelyen épül át a jelenlegi pult, és a tulajdonos reménye szerint hamarosan Debrecenben és Szegeden is találkozhatunk champagne-okat kínáló bárokkal.

 

Copyright PuzzleMedia 2017