Gyümölcsös ízek kavalkádja

A tavasz lassú, de biztos közeledése hatást gyakorolt a chocoMe boszorkánykonyhájára is. Legújabb Raffinée drazséjuk megalkotásával egy minden korábbinál gyümölcsösebb termékkel rukkoltak elő. A gazdag ízek alapja a zsenge, a korai szüretelésnek köszönhetően enyhén fanyar fekete ribizli, amely a liofilizálás következtében hiánytalanul megőrizte eleven, friss jellegét.

 

A gyümölcshöz olyan különleges alapanyagot keresetünk, amelynek köszönhetően a végeredmény összetéveszthetetlenül idézi az erdei gyümölcsök zamatát, ugyanakkor magán viseli a jellegzetes chocoMe stílusjegyeket is – jellemezte új terméküket Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa, az új ízvilág megálmodója.

Ezért esett a választásuk az áfonyás joghurtra, amelyet bourbon vaníliában gazdag fehércsokoládéval kevertek össze. A krémesen lágy joghurt és a csokoládé rendkívül karakteres, egyszerre kellemesen fanyar és bársonyosan édes kérget von a gyümölcs köré. Az ízharmóniát tovább fokozva az elkészült drazsészemeket liofilizált és porított áfonyás joghurtban hempergették meg.

chocome ribizli drazse 01

A chocoMe új Raffinée kreációja izgalmas, meglepetésekkel teli, sokszínű, amely a nyár különleges zamatait, frissességét megidézve, ínycsiklandó drazsékölteményként édesíti meg a hideg téli napokat.

 

Nyomtatás E-mail

Copyright PuzzleMedia 2017