Csodamasinák és finom falatok

Hűtőszekrény, ami a hangulatához „öltözik”, páraelszívó, ami megbújik a főzőlapban és mobilról irányítható okos vízlágyító, amely megvédi a háztartási gépeket. Ilyen és ehhez hasonló csodák, berendezések, valamint újítások, konyhabútorok és egyéb kiegészítők várják mindazokat, akik március 2-4. között ellátogatnak a Budapest Sportarénába a Konyhakiállításra.

 

konyhakiallitas 02A konyha funkciója megváltozott, a klasszikus konyhák helyett manapság egyre inkább közösségi tereket alakítanak ki a tervezők és belsőépítészek. A személyes otthon megteremtésével szinkronban a főzés helyszíne valódi társasági térré alakul. A barátságosabb, otthonosabb konyha ennek megfelelően egyre inkább szobaszerű, meleg hangulatú térré válik, ahová befut a nappali parkettája, szőnyeg kerül az étkezőasztal alá, a falakat pedig képek vagy egyedi tapéták díszítik.

Gondolja át ön is otthona központi terét, és lesse meg a legújabb trendeket, enteriőröket, amelyre a Konyhakiállítás kiváló lehetőséget nyújt! A háromnapos rendezvényen a csempétől a csaptelepig megtervezheti lakása központi terének minden szegletét, az alkotó folyamat során pedig szakértők segítenek kiválasztani a stílusához illő bútorokat, színeket és kiegészítőket.

Ugyan a konyha egyre inkább társasági színtérré változik, a főzésről egy pillanatig sem terelődött el a figyelem. A kulináris élmények szerelmeseinek évről évre újabb ajtókat nyit ki a konyhatechnológia fejlődése, erről bővebben ITT ÍRTUNK. A háromnapos rendezvényen megismerkedhet a 21. századi innovációkkal és multifunkcionális okoseszközökkel.

A Konyhakiállítás látogatói elsőként láthatják a mobilról is irányítható újgenerációs okos vízlágyító berendezést, ami megvédi a háztartási gépeket, a szerelvényeket és a csöveket a vízkőlerakódástól. Szemügyre veheti a főzőlapba integrált páraelszívót, minden bizonnyal rabul ejti a főzés szerelmeseit a világ első öltöztethető hűtőszekrénye is.

konyhakiallitas 01

A Konyhakiállítás nagyszerű alkalom arra, hogy a közönség megismerkedhessen a gasztronómia új irányzataival. Neves gasztronómiai szakértők, így mások mellett Mautner Zsófi, Borbás Marcsi, Dobó Ági, Kovács Lázár, Bíró Lajos vagy Németh Ádám várja bemutatókkal, élménybeszámolókkal az érdeklődőket. Lila Füge, vagyis Havas Dóra pedig azt is bebizonyítja: salátával igenis jól lehet lakni!

 

Copyright PuzzleMedia 2017