Húshegy a fatálon

 

Manapság szinte csak csoportos turistákat lehet olyan élménnyel bódítani, mint amilyennel Visegrádon, a Renaissance étteremben próbálkoznak immár több évtizede. A jelmezben fényképezkedés, a papírkorona kissé idejét múltnak tűnik, bár egy középkori élményekre építő városban egy még belefér. S ugyan azt nem állíthatjuk, hogy életünk kulináris élményét éltük át, az biztos: az ár/érték arányra és az adagok nagyságára nem lehetett egy szavunk sem.

Bővebben

A szervíz sem lankadhat

 

A Fricska Gastropub régóta az ínyencek egyik kedvelt törzshelye. Az idei Michelin Guide megjelenését követően még több figyelmet jutptt az étteremnek, hiszen Bib Gourmand minősítést kapott. Úgy döntöttünk, a médiafelhajtás után mi is ellátogatunk a Dob utcai vendéglátóhelyre. Vegyes érzésekkel távoztunk.

Tovább a cikkre

Életmód

10 éves lett az Onyx

 

Egy évtizede nyitott meg az Onyx Budapest szívében, amely tíz év alatt Michelin-csillaggal, öt Gault&Millau első helyezéssel, három Dining Guide Év étterme-díjjal gazdagodott, a TripAdvisorvendégei pedig az év legjobb budapesti fine dining éttermének választották 2016-ban.

Bővebben

Cékla és zeller násza a pesti éjben


A francia Loïc Villemen három ország határának közelében fekvő, egy Michelin-csillagos, három Gault&Millau szakácssapkás vendéglőjét jobbára a közeli Németországból, Luxemburgból és Belgiumból keresik fel. A gasztronómia magyar rajongóinak sem kellett több ezer kilométert megtenniük a közelmúltban, mert a séf Budapestre látogatott. Mi sem hagyhattuk ki a kitűnőnek ígérkező estét, s nem csalódtunk.

Bővebben

Copyright PuzzleMedia 2017