Skip to main content

Bajor fogások a Hotel Gellértben

| Gourmet Riporter | Kés, Villa, Iránytű

Hamarosan újra látogatható lesz az ikonikus budapesti Danubius Hotel Gellért és a tágas terasszal hívogató Gellért Söröző. A szállodalánc a különböző kategóriájú fővárosi szállodái megnyitásával minél szélesebb vendégkör számára kínál pihenési lehetőséget Budapest felfedezéséhez. A nyitás előtt sörfesztivállal, sörrel készült ételekkel várják a habos ital szerelmeseit.

 

A Danubius Hotel Gellért június 14-én nyitja meg újra kapuit a vendégek előtt, a szálloda földszintjén található híres Gellért Sörözővel együtt. A szálloda összefogásban a Gellért Fürdővel közös csomagajánlatokkal, rugalmas lemondási lehetőséggel, maximális biztonsággal várja vendégeit.

A Gellért Söröző & Brasserie már a szállodai nyitás előtt is kitárja kapuit a gasztronómia iránt érdeklődők előtt, hiszen június 3. és 6. között a „Serfőző Biergarten” elnevezésű sörfesztiválra várja a látogatókat. A sörkóstolók mellett, sörrel készült ételekkel, klasszikus bajor fogásokkal is készülnek.

sopronbestof pus 01

– A Danubius Hotel Gellért az ikonikus környezet és az egyedülálló fürdő mellett, mindig is híres volt a programjairól, fesztiváljairól. A szálloda a 2020-as nyári szezonban is igen keresett volt. A tavaly nyári pozitív tapasztalatok alapján arra számítunk, hogy a patinás szálloda hírneve és a fürdő elérhetősége kellő vonzerőt jelent majd a belföldi utazók számára idén is – mondta el Liptai Judit, a Danubius Hotels értékesítési és marketing igazgatója. Hozzátette, hogy bíznak a határnyitásban és a nemzetközi sportesemények iránti érdeklődésben.

gellert nyitas 01

A szállodalánc városi szállodái közül a győri Danubius Hotel Rába, a fővárosi Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke már fogadja a vendégeket, ahogy a belvárosi Danubius Hotel Erzsébet és a város szívében, zöldövezetben fekvő Ensana Thermal Margitsziget is. Az elegáns Hilton Budapest a világörökséghez tartozó budai várnegyed szívében június 14-től várja a fővárosba látogatókat.

Vidéken a Danubius Hotel Bük és a balatonfüredi Danubius Hotel Marina, valamint az Ensana Thermal Hévíz és Ensana Thermal Sárvár üzemel. Június 10-től a balatonfüredi Danubius Hotel Annabella, 18-tól pedig már az all inclusive hévízi Ensana Thermal Aqua is várja feltöltődni vágyó vendégeit.

 

Fotó: Danubius, Gourmet Riporter

Címkefelhő