Skip to main content

Csipet őrültség kell a jó vidéki étteremhez

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

Manapság egyre több kistelepülésen található minőségi konyhát működtető étterem. Vajon mi szükséges ahhoz, hogy akár egy piciny faluban is minőségi konyhát vigyen valaki?

 

Az Almalomb családi örökség, egy igaz történet, amit továbbmesélünk – mondta a Magyar Hírlapnak Ásványi Rita, a 2015-ben nyitott baranyai vendéglátóhely tulajdonosa. Megfogalmazása nem túlzás: a 18. század elején épült Dallos–Böröcz-vízimalom országosan jegyzett épített örökség. Nagyapja halála után a férjével úgy döntöttek, megmentik a pusztulásnak indult épületegyüttest. Mások talán nehézségként élték volna meg a helyzetet, de ők lehetőséget láttak benne.

almalomb 01

A CIKK FOLYTATÁSÁT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL.

 

Fotó: Almalomb / mívesfotográfia

Címkefelhő