Skip to main content

Karácsonyi kóstoló 33 borásszal

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

A Pannon Bormíves Céh idén először várja adventben is a borkedvelőket: az egyesület Pannon Karácsony Ünnepi Nagykóstolóján ezúttal bárki részt vehet. Az eseményre ebben az évben a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen kerül sor, s az est folyamán adják át a Bussay díjat is. 

 

Első alkalommal rendezi meg a Pannon Bormíves Céh a hagyományos Pannon Karácsony Ünnepi Nagykóstolót úgy, hogy látogathatóvá teszi az eseményt minden borkedvelő számára. A Magyar Testnevelési Sporttudományi Egyetemen 33 borászat ünnepi tételeit kóstolhatják együtt az érdeklődők a borászokkal. Az esemény kiegészül a hagyományos Bussay díj átadásának ceremóniájával, valamint filmvetítéssel.

A december 12-én 16 órától kezdődő eseményre a kedvezményes támogatói jegy, online elővételben 10 ezer forintba kerül, míg a helyszínen 12 ezer forint, amely tartalmazza a borok kóstolását is. A belépőjegyek részben a Pannonhalmi Borkultúra Emlékhely létrehozását támogatják. Az este folyamán a Vagabond Trio játszik, a gasztronómiai sarokban pedig finom falatkák várják a vendégeket.

Címkefelhő