Skip to main content

Sramli, diszkó és sör Szombathelyen

| MTI | Hírcsokor

savaria miniÍrország lesz a kiemelt vendége a II. Savaria Sörfesztiválnak, amelyre június 15-18. között kerül sor Szombathelyen. Az eseményen több hazai sörgyártó és forgalmazó 25 féle sörét kóstolhatják az érdeklődők.

A II. Savaria Sörfesztiválon természetesen más gasztronómiai élményekkel is várják a többezres tömeget. A négynapos rendezvény ideje alatt számos előadó lép fel, köztük Charlie, a Meggie's Crew, Holdosi Attila és barátai, az Albatros, a Smoking Frog, az Art Fusion, a Mokka Tribute, a Clap4What, valamint kétszer is élő koncertet ad a Greenfields együttes – közölte Gál Sándor, az eseményt rendező ŐrvidékHáz igazgatóhelyettese.

Június 16-án kapcsolódnak a városban e napon hagyományosan zajló Bloomsday programjához, a helyszínre várják az ír nagykövetet is. Másnap 17 fúvószenekar részvételével zenekari találkozót rendeznek, és sokaknak szerezhet majd kellemes perceket a Takser Spatzen sramlizenekar. Három hatalmas sátor is várja a szórakozni vágyókat: a Ferences-kert udvarán felállítanak egy ír sátrat, valamint egy-egy diszkónak és „bulinak” otthont adó sátrat.

Fotó: Savaria Sörfesztivál

Címkefelhő

A rovat további hírei