Skip to main content

Kacsamáj és szarvasgerinc Mészáros Pál boraival

| Velkei Tamás | Hírcsokor

A Mészáros Borház ötfogásos, Mészáros Pál borász által vezetett borvacsorára invitálja az érdeklődőket február 25-én, a szekszárdi Merops Hotel éttermébe. 

 

Az esemény egyik különlegessége, hogy mindazoknak, akik szállást is foglalnak a vacsora mellé és már előző este elfoglalják szobájukat a hotelben, ajándékba korlátlan pezsgőfogyasztást biztosítanak a szombati reggeli mellé.

Este pedig olyan fogásokat kóstolhatnak az ínyencek, mint kacsamáj terrine házi kaláccsal; sült burgonyaleves kígyómakrélával; fogas filé polentával, lime velutéval; szarvasgerinc szederhabbal, burgonyafánkkal, valamint csokoládé sós karamell és pirított mogyoró társaságában.

A vacsora során természetesen a Mészáros Borház borait és pezsgőt szolgálnak fel.

Címkefelhő