Skip to main content

Üvegcsarnokban találkozhatnak a rumok szerelmesei

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

A tavalyi első Rum Show után idén szeptember 9-én újra megrendezik a nagysikerű találkozót. A rumok szerelmesei ezúttal új helyszínen, a Millenárison ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb nemes italokkal. 

 

Egyre nagyobb a kereslet a kifinomult, prémium rumok iránt. Ez a trend figyelhető meg a gasztronómia helyszíneken is, ezért a tavalyi, sikeres első Rum Show után a szervezők idén sem hagyják rendezvény nélkül a különleges rumok rajongóit. Ezúttal azonban magasabbra helyezik a lécet: az új helyszínen még több kiállító, és még több rum várja majd az érdeklődőket.

2rumshow 02

Mintegy 20 standon kóstolhatjuk meg a világmárkák legjobb rumjait; angol, francia és spanyol stílusú rumokkal egyaránt lehet majd ismerkedni. A rendezvényen többek között ott lesz a Diplomático, a Plantation, a Renegade, a Malecon, a Rum JM, az Admiral Rodney, a Rum Nation. A helyszínen természetesen rumalapú italok és koktélok is csábítanak kellemes időtöltésre. A WhiskyNet saját standjánál pedig – a rumokon kívül – néhány különleges whiskyt is tesztelhetnek a vendégek.

2rumshow 01

A rendezvény a Millenáris D épület – Üvegcsarnokában kapott helyet, ahol szeptember 9-én, szombaton 15 órakor kezdődik a Rum Show. A belépőjegy tartalmaz 1 darab kóstolópoharat, 4 darab 500 forint értékű kóstolókupont. Akinek elfogynak a kóstolókuponjai, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat vásárolhat.

2rumshow 03

A második Rum Show-n ünnepli a WhiskyNet fennállásának 16. évfordulóját, ami eggyel több indok a magas minőségű égetett szeszes italok kedvelőinek arra, hogy ott legyenek a rendezvényen, és koccintsanak a résztvevőkkel. A show-n számos meglepetéssel is készülnek a szervezők.

 

Fotó: Pexels, Pxhere, Public Domain Pictures

 

Címkefelhő