Skip to main content

Új helyszínen a Whisky Show

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Whisky Show-t, amely idén helyszínt vált: október 28-29-én a Millenárison találkoznak a whisky- és párlatkedvelők. Idén is lesznek ültetett kóstolók, amelyeken a márkaképviselőktől, lepárlómesterektől lehet tanulni. Aki a whiskynél jobban kedveli a rumot, a konyakot, a vodkát, esetleg a koktélokat, ne maradjon otthon, a Whisky Show-n kedvenc italát is megtalálja.

 

A szervezők a Whisky Show-val évről évre elhozzák a minőségi párlatok iránt érdeklődőknek azt az élményt, amit a különleges rendezvény jelent, ahol prémium italokkal találkozhatnak az érdeklődők, érdekes programokon vehetnek részt. A Whisky Show ez évben új, tágasabb helyszínen, a Millenárison várja a vendégeket a B épületben, az úgynevezett Nagycsarnokban

A Whisky Show-n természetesen nem csupán az „élet vizét”, vagyis whiskyt kóstolhatunk, hanem számos más prémium minőségű italt is. A rum-, gin- és konyakkedvelők is biztosan megtalálják kedvenc spiritjüket, ahogy feltűnnek majd a standokon tequilák, mezcalok, vodkák is. Ezúttal is lehet majd csodás koktélokat fogyasztani az elmaradhatatlan bárban.

whisky2 07

Mint minden évben, idén is több helyszínen pörögnek az események, ahol színes programok várják a látogatókat. Az elmaradhatatlan skót dudások mellett lesz whiskys koktélverseny, masterclassok (ültetett kóstolók), amelyek minden bizonnyal az idén is sokakat vonzanak, hiszen itt első kézből kaphatnak hasznos infókat az érdeklődők az adott italokról a Whisky Show-ra érkező lepárlómesterektől, márkamenedzserektől.

A masterclass kóstolókra elővételben lehet jegyet vásárolni a tixa.hu portálon, illetve a helyszínen. A szemináriumokon – egy informatív előadás keretében – több tételt lehet megkóstolni, így az érdeklődők bővíthetik párlattudásukat.
Ebben az évben belépőjegyeket a TIXA.hu oldalon lehet vásárolni.

23 whisky show promó 02

Standard belépőjegy tartalma:
• 1 db Whisky Show logóval ellátott kóstolópohár
• 4 db 500 Ft értékű kóstolójegy
• 1 db kiállítói térkép a rendezvény programjával
A csomagot a belépéskor kapja kézhez a látogató. Ha a kóstolójegyek elfogytak, a helyszínen a kijelölt pontokon újabb jegyek vásárolhatók 500 forintos darabáron.

VIP belépőjegy tartalma:
• VIP ajándékcsomag a belépésnél
• 30 perccel korábbi belépés (13:30-tól)
• korlátlan belépés a VIP Lounge-ba
• VIP Lounge területén korlátlan snackfogyasztás
• 1 db Whisky Show logóval ellátott kóstolópohár
• 4 db 500 Ft értékű kóstolójegy
• 2 db speciális VIP italkupon különleges palackozások kóstolásához, kizárólag a VIP Lounge-ban
• 1 db kiállítói térkép a rendezvény programjával
• 1 db nyakba akasztható pohártartó

whisky show 04

Elővételes jegyek:
Elővételes – Standard szombat – 12.000 HUF (2023. szeptember 1. – október 28.)
Elővételes – Standard vasárnap – 12.000 HUF (2023. szeptember 1. – október 28.)
Elővételes – VIP szombat – 22.000 HUF (2023. szeptember 1. – október 28.)
Elővételes – VIP vasárnap – 22.000 HUF (2023. szeptember 1. – október 28.)
Helyszíni jegyek (amennyiben előzőleg nem fogytak el)
Standard szombat és vasárnap - 14.000 HUF - (2023. október 28-29.)
VIP szombat és vasárnap – 25.000 HUF - (2023. október 28-29.)

whisky show 18

Egyéb jegytípus:
VIP UPGRADE jegy – ezt a jegytípust a látogató akkor tudja igénybe venni, ha a helyszínen meggondolja magát, és inkább a VIP-jegyet szeretne váltani (erősen limitált számban elérhető csak)

Kapunyitás: 14 órakor (a VIP jeggyel rendelkezők számára azonban már 13:30-kor). Az utolsó töltésre 20:30-kor kerül sor, kapuzárás este kilenc órakor lesz.

További információk: https://www.whiskynet.hu/whisky-show

 

Címkefelhő

A rovat további hírei