Skip to main content

Grillezett falatok Váctól Fonyódig

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

Spar grill02 miniOrszágjáró körúton népszerűsíti a minőségi húsokból készült grillételeket a Spar Grillmobil. A jármű megújult étlappal és minőségi italokkal járja a nagyobb magyar fesztiválokat.

A grillezés reneszánszát éli manapság, amellyel könnyen finom és tartalmas ételt lehet varázsolni a kisebb vagy nagyobb társaságok, családok asztalára. A Spar mindehhez folyamatosan ellenőrzött, minőségi húsokkal járul hozzá, amelyek egyenesen a vállalat bicskei húsüzeméből kerülnek az áruházak pultjaiba – közölte Maczelka Márk, a Spar Magyarország kommunikációs vezetője. 

Spar grill

Hozzátette: a cég több mint harminc féle grillterméket forgalmaz, amelyeken kívül nagy nép-szerűségnek örvend a vásárlók körében és egyedülálló a piacon a hazai előállítású, speciális Angus marhából készült, különleges eljárással érlelt termékcsalád. A Spar egyébként évente több mint 28 millió kilogramm sertéshúst értékesít.

A Grillmobil Szegeden tűnik majd föl a III. Nemzetközi Söröm fesztiválon július 14-16-a között. A különleges jármű a hónapban a Váci Vigalom (július 21-23) után több balatoni városban, Balatonfüreden, Fonyódon és Siófokon bukkan majd fel, majd a székesfehérvári FEZEN (augusztus 2-5) közönsége kóstolhatja meg a grill falatokat. Útját a Budapest Borfesztiválon (szeptember 7-10) zárja.

Fotó:Spar

 

Címkefelhő