Skip to main content

Bográcsozás után szépségverseny

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

bogrács miniAugusztus 11-13-a között rendezik meg Kisújszálláson a negyedik Kunország Szépe és Bográcsfesztivált. A fennállásának 300 éves évfordulóját ünneplő alföldi városban kun bográcsos ételeket kóstolhatnak a látogatók.

 

A fesztiválon a kun bográcsos ételek kóstolása mellett, lehetőség nyílik kirakodóvásáron nézelődni, továbbá az esti szépség versenyt megtekinteni. A Bográcsfesztiválra kedvezményes csomagot ajánl az eseménynek helyszínt biztosító Kumánia Gyógyszálló és fürdő, ahol 14.900 Ft/fő/éj ártól lehet megszállni standard szobában, legalább két éjszaka foglalása esetén.

Az ár tartalmazza a félpanziós ellátást, részvételt a Kumánia Bográcsfesztiválon és Kunország Szépe Választáson, a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő, illetve a Kumánia Natúr és Relax Szaunavilág használatát, továbbá fürdőköntös bekészítését. A gyógyfürdő ajándéka mindezek mellett egy ebéd a Bográcsfesztiválon (egy tál étel), részvétel a Cefre Doktor Kft. pálinkakóstolóján, egy alkalommal 1 óra kerékpárhasználat, valamint egy alkalommal félóra csónakázás.

Fotó: Gourmet Riporter, Kumánia

 

Címkefelhő