Skip to main content

Valentin-napi meglepetés a Petrustól

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

feke zoli petrus miniMegint valami váratlant húzott a Bib Gourmand-minősítésű ferencvárosi Petrus. A francia vonalat képviselő bisztró Valentin-napra állított össze vendégeinek elviteles menüsort.

 

Feke Zoltán tulajdonos-séf ismét kitalált valamit azoknak, akiknek hiányzik a IX. kerületi Petrus. Bár a közeledő Valentin napon – amelyre általában az étterem nem tudott annyi asztalt biztosítani, ahányan szerették volna a Petrusban tölteni a szerelmesek napját – nem nyithat ki a hely, február 14-én kizárólag erre az alkalomra készített degusztációs menüt vihetnek haza a bisztró hívei. 

A séf a szerelmesek napjára kreált menüjét egy szép dobozban vihetik haza az érdeklődők, így ha a Petrusban nem is, de otthon, gyertyafényes hangulatban átélhetik a Petrus-élményt, azokat az ízeket, amelyeket Feke Zoltán erre a napra tartogat a romantikus vendégeknek.

feke zoli petrus 01

A menü hat fogásból áll, és a séf azt tervezi, hogy február 14-én 18-19 óráig lehet majd átvenni az étteremben. A Valentin napi menü ára 20 ezer forint/fő lesz, amit rendeléskor előleggel tud a vendég megrendelni február 10-ig. Az előzetes rendelést az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalon lehet leadni, a megrendelő elérhetőségével együtt. Ezt követően az étterem felveszi a megrendelővel a kapcsolatot az átvételi időpont egyeztetése miatt.

Címkefelhő

A rovat további hírei