Skip to main content

Újra együtt az ételérzékeny közösség

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

csakamentes miniMindenmentes, egészséges egy helyen szlogennel rendezik meg a Csak a Mentes Őszi Fesztivált szeptember 18-19-én a RAM – Radnóti Miklós Művelődési Központban. Az eseményen több mint negyven kiállító vesz részt, a látogatók pedig még natúrkozmetikumok készítését is elsajátíthatják.

 

Az ételérzékeny közösség újra együtt! – hirdeti a Csak a mentes közösség a Csak a Mentes Őszi Fesztivál 2021-t, ahol a szervezők közlése szerint megtalálható lesz minden, amire az ételérzékenyeknek, vegánoknak, illetve a tudatos életmódot követő embereknek szüksége lehet. A fesztiválon előadásokkal segítik az új információk befogadását, a látogatók különböző workshopokon vehetnek részt, s megtanulhatnak mentes ételeket, natúrkozmetikumokat készíteni.

csakamentes 01

A rendezvényen több mint 40 kiállító vesz részt, megtalálhatók lesznek glutén-, cukor- és laktózmentes, vegán, natúr és bio élelmiszerek (amelyek közül többet meg is lehet kóstolni), natúrkozmetikumok, zero waste környezettudatos termékek, egészségmegőrző szolgáltatások. A kiállítóktól bátran kérhetünk majd szakmai segítséget. Lesznek kuponkedvezmények, lesz tombola, gyereksarok és étkezési lehetőség is.

A Csak a Mentes Őszi Fesztivált a mindenkori (a rendezvény időpontjában érvényes) járványügyi, egészségügyi protokoll betartásával rendezik meg. A szervezők kérik, hogy mindenki csak abban az esetben vásároljon belépőjegyet, ha a rendezvényre történő belépéskor az alábbiakban előírt dokumentumokkal rendelkezni fog, illetve az egyes szabályozásokat magára nézve kötelezően betartja. Ezek hiányában, illetve a dokumentumok érvényességi idejük lejárta esetén a szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést és kizárja a jegy, termék, szolgáltatás visszatérítését.

A jelenleg hatályos jogszabályok értelmében a rendezvényre történő belépés a koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas védettségi igazolvány, vagy a koronavírus elleni védőoltást igazoló applikáció (letölthető itt: https://www.eeszt.gov.hu/hu/mobilalkalmazasok), vagy EU-s védettségi igazolás felmutatása mellett lehetséges. 18. életévüket be nem töltött, a fenti dokumentumokkal nem rendelkező látogatóink csak védett személy felügyelete alatt látogathatják a rendezvényt. Amennyiben rendelkeznek a fenti dokumentumok valamelyikével, egyénileg is látogathatják a rendezvényt.

csakamentes 02

A koronavírus elleni védettség igazolása során a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, útlevél) bemutatása is kérhető. A rendezvényen kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személyek vehetnek részt. A rendezvényen a védőmaszk használata ugyan nem kötelező, de a járványügyi szabályozások esetleges megváltozása esetén a szervező részben, vagy a teljes területre nézve kötelezővé teheti azt.

JEGYEK

• Elővételes jegyárak:
Normál jegy: 1000 Ft
Ajándékcsomagos jegy: 2500 Ft

• Helyszíni jegyárak:
Normál jegy: 1300 Ft
Ajándékcsomagos jegy: 3000 Ft

Az ajándékcsomagos jegyek limitáltan, 400 darab erejéig kaphatók. A jegyekhez egy körülbelül 10 ezer forint értékű mentes ajándékcsomag jár, melyet a helyszínen lehet átvenni a jegy felmutatásával.

 

Fotó: Csak a mentes

 

Címkefelhő