Skip to main content

Halmozza a díjakat a chocoMe

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

2021 chocome miniúA chocoMe újabb bronzérmet nyert a rangos Academy of Chocolate Awards versenyen. A most kapott díjjal már 101-re emelkedett a cég nemzetközi szakmai versenyeken elért elismeréseinek száma.

 

A Petit termékcsalád 2020-ban debütáló, 9 darabos, ginnel ízesített változata után a család teljesen új ízvilágú termékkel bővült idén tavasszal. A Falatnyi tejcsokoládé-lapocskák sóspisztácia-töltelékkel csoki alapját a manufaktúra által most először alkalmazott, francia Cacao Barry 38 %-os tejcsokoládéja jelenti, amely a tulajdonos, Mészáros Gábor szerint tökéletesen harmonizál a lágy pisztáciatöltelékkel, melyet egy csipet Maldon só tesz még izgalmasabbá.

– Nagyon örülünk az elismerésnek, hogy ismét sikerült olyat alkotni, amely megbabonázta London csokoládészakértőit. Természetesen a többi nemzetközi szakmai versenyre is benevezzük majd ezt a terméket, hiszen az egyik legígéretesebb ízvilágú kreációnk, amit mostanában alkottunk – vélekedett Mészáros Gábor.

Az Academy of Chocolate 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy teret adjon a valóban minőségi csokoládéfogyasztásnak, a csokoládétermékek legjobb minőségű összetételének, a legjobb kakaóbab termőterületek felvirágoztatásának, a “fair” kereskedelmi elveknek.

 

Címkefelhő