A Nestlé csomagolóanyagainak száz százaléka újrahasznosítható vagy újrafelhasználható lesz 2025-re – közölte a cég. Ennek fontos lépéseként a vállalat áprilistól limitált szériában, teszt jelleggel papíralapú változatban is piacra dobja az egyik legnépszerűbb márkája, a NESCAFÉ 3in1 Classic instant kávék csomagolását. Az új formátumot a világon először a magyar fogyasztók próbálhatják ki.
Utolérte a változás szele a Forma-1 világát is: az eddigi champagne helyett ezentúl legalább három éven keresztül olasz pezsgővel koccintanak majd a futamok dobogósai. Nem is akármilyennel, Ferrarival.
A chocoMe jóvoltából tehát az idei húsvét a csodálatos színek, a gazdag ízek, a bársonyos, tavaszi csokoládémámor ünnepe lesz, amelyben mindenki találhat magának egy különleges táblányi boldogságot.
A Borsodi Sörgyár idén is méltóképpen üdvözli a tavaszt: a cég két különleges újdonsággal is bővítette kínálatát. A két új termék a felsőerjesztésű, szűretlen Borsodi Gyömbér Ale, valamint egyszerre savanykás és édes ízű Borsodi Meggy Ale.
Kihirdették az idei Highlights of Hungary díjazottjait, amelynek fenntarthatósági különdíját a Felelős Gasztrohős – RAKUN dobozközösség projektnek ítélték.
Új termékkategóriával bővíti kínálatát a HELL ENERGY a magyar és a nemzetközi piacokon: a cég portfóliójába kerülnek a Swiss Laboratory Kft. DeLaVie és Fizzy szénsavmentes és szénsavas vitaminitalai.
Az Európai Unió illetékes testülete jóváhagyta, hogy az újfehértói meggy felkerüljön az oltalom alatt álló eredetmegjelölések listájára – közölte a Európai Bizottság.
A Coca-Cola Magyarországon fogja tesztelni azt a jobbára papírból készült palackját, amelynek fejlesztésén több mint hét éve dolgoznak – közölte a brit közmédia.
A világ legrégibb, több mint 5000 éves ipari méretű sörfőzdéjét találhatták meg Abüdosz ókori egyiptomi régészeti lelőhelyen – jelentették be az egyiptomi hatóságok.
Megszokhattuk már, hogy a chocoMe mindig előrukkol valami újjal, meghökkentővel. A manufaktúra az idei Valentin-napon nemcsak a csokoládét, de egy ikonikus divatszín szenvedélyét is beemeli az édes csábításba.
Gourmet Riporter