Sütőtök és fánk is kötelező a szakácsversenyen

Sütőtök és fánk is kötelező a szakácsversenyen

Közzétették a szervezők a 2021-2022. évi Közétkeztetési Szakácsverseny hivatalos kiírását, amelyre március 19-ig jelentkezhetnek az innovatív szellemiségű csapatok. A feladat ezúttal valamely magyar tájegység hagyományos farsangi ételsorának elkészítése lesz, amelyhez kötelező alapanyagként a sütőtököt is fel kell használniuk a versenyzőknek.

Tovább a cikkre

 Gesztenye minden mennyiségben: íme, a Gourmet Riporter karácsonyi menüje

Gesztenye minden mennyiségben: íme, a Gourmet Riporter karácsonyi menüje

Gesztenyeleves, véres hurka, egreskrém – e fogásokról elsőre talán nem mindenkinek a karácsony jut eszébe. Pedig az általunk felkért séfek nagyon is ünnepi fogásnak szánták. A négy muskétás, aki a Gourmet Riporter karácsonyi menüjét elkészítette: Thür Ádám, a debreceni Ikon, Horváth Szilveszter, a győri LaMaréda, Lenk Zsolt és Kerekes Sándor, a fővárosi Gléda séfje. Fogadják szeretettel!

Tovább a cikkre

Mentesen

Hogyan előzzük meg a túlevés miatti rosszullétet?

Hogyan előzzük meg a túlevés miatti rosszullétet?

Talán soha nem vártuk még ennyire a karácsonyt, mint idén. A stresszel teli óév mindenkit megviselt szellemileg és fizikálisan egyaránt. A karácsony hangulata, a család és az ünnepi fogások segíthetnek feledni a megpróbáltatásokat. Ilyenkor azonban nagyon könnyű elveszteni a kontrollt, és könnyen túlesszük magunkat, ami nagy megterhelés a szervezetnek. Ha elolvassa cikkünket, megtudhatja, miként vigyázhat egészségére az ünnepek alatt.

Tovább a cikkre