Kávé a csészében, kávé a festővásznon

kave nap 2021 miniSzeptember végén számos országban ünneplik a kávé világnapját. Itthon kilencedik alkalommal fognak össze a hazai pörkölők és baristák, hogy október 3-án, vasárnap egy hatalmas kávézóvá alakítsák át a budapesti Akvárium Klub hallját.

Cikk folytatása

Meggyes, túrókrémes süti lett Budapest desszertje

turos desszert miniA Cocó7 Cukrászda túrókrémmel és meggyel töltött, étcsokoládéba mártott süteménye nyerte el idén a Budapest desszertje díjat. A gömb alakú süteményt először az Édes Napok Budapest rendezvényen ízlelheti meg a nagyközönség a Szent István-bazilika előtt.

Cikk folytatása

Újra együtt az ételérzékeny közösség

csakamentes miniMindenmentes, egészséges egy helyen szlogennel rendezik meg a Csak a Mentes Őszi Fesztivált szeptember 18-19-én a RAM – Radnóti Miklós Művelődési Központban. Az eseményen több mint negyven kiállító vesz részt, a látogatók pedig még natúrkozmetikumok készítését is elsajátíthatják.

Cikk folytatása

Egy után még kettő: osztódik a MÁK

popup mak miniA budapesti MÁK Bistro vezetése úgy döntött, hogy a vendéglátóhely nyitásáig, előreküldik pop-upjaikat, hogy a város különböző pontjain terjesszék a MÁK-életérzést.

Cikk folytatása

Az úriember, aki 200 éve járja körbe a világot

jwalker miniFogyasztják politikusok és popsztárok. Népszerűsége évszázadok óta töretlen. A Johnnie Walker márka születésének kétszázadik évfordulója éppen a pandémia idejére esett, de ez sem szegte a kedvét a többszörös díjnyertes Anthony Wonke filmrendezőnek, hogy feldolgozza a világ egyik legismertebb skót márkájának történetét.

Cikk folytatása

Bemutatkozik a chocoMe lekvárja

tavaszi chocome miniA húsvéti csokoládékülönlegességek után sikeres termékekből készült válogatásokkal jelentkezik a chocoMe. A számos nemzetközi díjjal rendelkező angyalföldi manufaktúra édes meglepetésként egy újabb termékkategóriát vezet be: lekvárokkal kedveskedik a márka rajongóinak.

Cikk folytatása

Csomagolással a környezetért

nescafe miniA Nestlé csomagolóanyagainak száz százaléka újrahasznosítható vagy újrafelhasználható lesz 2025-re – közölte a cég. Ennek fontos lépéseként a vállalat áprilistól limitált szériában, teszt jelleggel papíralapú változatban is piacra dobja az egyik legnépszerűbb márkája, a NESCAFÉ 3in1 Classic instant kávék csomagolását. Az új formátumot a világon először a magyar fogyasztók próbálhatják ki.

Cikk folytatása

Garantált a Ferrari sikere a Forma 1-ben

ferrari miniUtolérte a változás szele a Forma-1 világát is: az eddigi champagne helyett ezentúl legalább három éven keresztül olasz pezsgővel koccintanak majd a futamok dobogósai. Nem is akármilyennel, Ferrarival.

Cikk folytatása

Copyright PuzzleMedia 2017