Skip to main content

Továbbra is a sport mellett a Borsodi

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

borsodi01miniMeghosszabbította együttműködési szerződését a Borsodi Sörgyár és a Diósgyőri VTK. A klub labdarúgói, a jégkorongozói és a női kosarasai a jövőben is a cég támogatásával küzdenek csapatuk sikereiért.

borsodi02A hazai pálya támogatása továbbra is fontos számunkra, hiszen tudjuk, milyen fontos szerepet töltenek be a sportolók a térség lakóinak életében. A tavalyi szezon felemásra sikeredett a klub számára, hiszen míg a Jegesmedvék bajnoki címet ünnepelhettek, a focisták és a kosarasok teljesítménye elmaradt a várakozásoktól. Ennek ellenére nem volt kérdés számunkra, hogy folytatjuk az együttműködést a DVTK-val. Száz százalékig mellettük állunk – nyilatkozta Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár Kft. ügyvezetője.

Amint arról a Médiapiac.com beszámolt, a Borsodi és a klub szorosabbra fűzi az együttműködését, amelynek keretében a drukkerek óriásplakátokon és online felületeken találkozhatnak a sportolókkal. A felek együttműködése 2014-ben kezdődött, azóta a sörgyár főszponzora a miskolci egyesület labdarúgó-, kosárlabda- és jégkorongcsapatának.

Fotó: Borsodi, DVTK

 

Címkefelhő