Skip to main content

Nem lassít a Drazsémágus

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

chocome 2020 miniA csokoládékülönlegességeiről ismert chocoMe számára ismét igazi díjesővel végződött a július 9-i International Chocolate Awards kelet-európai versenye. A magyar manufaktúra összes benevezett terméke érmet szerzett: két arany-, két ezüstérmet és három különdíjat kapott a vállalkozás.

 


A kifinomult ízlésű nemzetközi bírák ezüstéremmel jutalmazták a chocoMe Petit 21 mangó töltelékes étcsokoládé lapocskáit. A desszertkülönlegesség egy különdíjat is kapott a kiemelkedően magas minőségű alapanyagok használatáért.

A Raffinée 3 nevet viselő, különleges drazséválogatás három ízesítése is jól szerepelt a rangos megmérettetésen; kettő szintén alapanyag-különdíjas lett. A pikáns nepáli Timur borsos couverture-rel bevont szicíliai mandulát aranyéremmel díjazták.

chocome 2020 01

A másik aranymedált az étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicíliai mandula nyerte, amelynek ínyenc étcsokoládéja Madagaszkárról származik. Az exkluzív drazséválogatás harmadik tagja, a mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont piemonti mogyoró ezüstérmesként végzett a regionális döntőben.

Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója és tulajdonosa idén is rászolgált a Monica Meschinitől, az International Chocolate Awards főszervezőjétől kapott, „Drazsémágus” titulusra.

 

Címkefelhő