
Csokimámor hét szólamban
A folyton fejlesztő chocoMe szeptembertől ismét hét új csokoládékülönlegességgel kedveskedik a csokoládé szenvedélyes híveinek.
A Petit (falatnyi csokoládé lapok) család bővülésével hamarosan kapható lesz a manufaktúra első alkoholos terméke, a Petit 9, amelyben az előkelő francia étcsokoládé burok egy selymes, csokoládé-alapú, ginnel ízesített tölteléket rejt.
Az izgalmat fokozza, hogy a gin alapanyaga, a borókabogyó hangsúlyt kap, valamint - a frissesség jegyében - az egzotikus kaffir lime is megjelenik az ízvilágában. A korábbi Petit termékek kiszereléséhez képest az új verzióban 21 helyett 9 ínycsiklandó, roppanós csokilapocskát találhatnak a vásárlók az elegáns csomagolásban.
A klasszikus chocoMe táblás csokoládé, az Entrée öt új ízzel és egy csavarral tér vissza: az új táblák mindegyikében egy korábbról ismert közkedvelt álomdrazsé kifinomult alapmotívuma, a liofilizált kékáfonyás joghurt kap főszerepet.
A G124 elnevezésű tábla 66%-os Valrhona étcsokoládé, liofilizált feketeszeder, liofilizált málnadarabok, liofilizált kékáfonyás joghurt;
• a G125 41%-os tejcsokoládé, liofilizált eperszelet, liofilizált málnaszem, liofilizált kékáfonyás joghurt;
• a G126 34%-os fehércsokoládé, liofilizált málnaszem, liofilizált feketeszeder, liofilizált kékáfonyás joghurt;
• az MG139 66%-os Valrhona étcsokoládé, brontei pisztácia, liofilizált feketeszeder, liofilizált kékáfonyás joghurt;
• míg az MG140 41%-os tejcsokoládé, liofilizált eperdarabok, brontei pisztácia, liofilizált kékáfonyás joghurt összeállításban kerül a boltokba.
A tavalyi őszi/téli szezonban debütált forró csokoládék családja is új taggal egészül ki, egy kiemelkedő minőségű ínyencséggel, amelyben a magas kakaótartalmú tejcsokoládé és a Piemonte-i mogyoróval készített gianduja krémessége találkozik.