Skip to main content

Ízletes gyógynövényital a testi-lelki egészségért

| Sárréti Anita | Fitt és fenntartható

Ismerjük a mondást: „minden nap egy alma, az orvost távol tartja”. Az egészséges, zamatos gyümölcsöt nyers formáján kívül azonban még számos módon lehet fogyasztani. Ez a gondolat vezérelte a Redpower gyógynövényes ital megálmodóit, és megalkották a természetes, vegán, cukormentes üdítőt. Minden termékük más problémára jelenthet megoldást, hatásukat, erejüket gyógynövények is növelik.

 

A Redpower márka néven kapható gyógynövényt is tartalmazó, rostos almaital termékcsalád egyre népszerűbb az egészséges, sportos életmódot követők körében, az üdítőket ráadásul a gyermekek is örömmel fogyasztják. „A receptek kidolgozása, fejlesztése egy kedves orvos barátunk feladata, a termeléssel kapcsolatos tevékenységet a gyógyszertári asszisztens képesítésű tulajdonos végzi, míg az üzleti, műszaki, kereskedelmi jellegű munka rám hárul. Mindegyikünk célja ugyanaz: azt szeretnénk, hogy olyan egészséges ital kerüljön a fogyasztó poharába, ami kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, cukor-, adalék- és koffeinmentes – emelte ki Egervári Gábor, a termék egyik megalkotója.

almaredpower 03

Hozzáfűzte: az orvos, Dubaiból származik, aki a Pécsi Orvostudományi Egyetem elvégzése után egy évtizeden keresztül a természetgyógyászat különböző ágaiban is elmélyítette tudását. Ma is természetgyógyászként dolgozik Magyarországon. Az ő ősi, keleti receptjei alapján készülnek a termékek. A két fő alkotórész a rostos almalé és különböző gyógynövények. A legelső termékük a Redpower Immuno névre hallgató rostos almaital gyógynövényekkel népszerűsége töretlen. „Az almalé minden saját márkás termékünkben megtalálható, a gyógynövények azonban változnak” – közölte Egervári Gábor.

almaredpower 01

Mindegyik termék eltérő problémára adhat megoldást, például allergiára, a (gyógy)hatás az adott gyógynövénynek köszönhető. Az italok terméktípusonként 2-4 féle gyógynövény kivonatát tartalmazzák. Jelenleg hatféle italuk érhető el.

almaredpower 02

„Az almát kizárólag magyar forrásból szerezzük be, míg a gyógynövények amerikai, ázsiai és európai piacokról származnak. Azért választottuk az almát, mert magyar termelőktől könnyen beszerezhető, továbbá az alma alapízét sokan kedvelik, így a rostos almaléhez kevert, különböző hatású gyógynövények íze is kellemesebben érvényesülhet. Saját termékeinket Magyarországon gyártott csomagolóanyagba helyezzük, és az Alapi Munka Gyümölcse Szociális Szövetkezet üzemében bérgyártásban töltetjük” – emelte ki Egervári Gábor. Elárulta: a jövőre vonatkozóan természetesen már vannak terveink, a legfőbb céljuk új Redpower termékek kidolgozása.

Címkefelhő