Skip to main content

All in – Ízletes paleo és vegán finomságok

| Juhász Regina | Fitt és fenntartható

Újabb receptkönyvvel jelentkezett Czanik Balázs, a Capoeira Aerobik megalkotója: ezúttal olyan ételeket lepte meg az olvasókat, amelyek a vegán életmódba beépíthetők, ugyanakkor a könyv nem kizárólag a vegán életmódot követőknek szól. A kiadványt Kiss Enikővel, a Hideg Nyalat márka megalapítójával közösen alkották.

 

Czanik Balázs fitneszedző életében a legfontosabb szerepet a mozgás tölti be, emellett pontosan tudja, hogy az egészséges életmódhoz ugyanúgy hozzátartozik a kiegyensúlyozott táplálkozás is. Ezért adott ki már eddig is több receptkönyvet természetes alapanyagokból készült, szénhidrátcsökkentett ételekkel, finom desszertekkel. Ezúttal Kiss Enikővel, az All in – natural food alapítójával alkotott mindenmentes étkeket.

all in 02

Mindenmenteseket, vagyis olyanokat, melyekben minden jó megtalálható, és fogyasztásuk során nem kell az allergiától, egyéb egészségügyi problémáktól tartani. Kiss Enikő saját egészségügyi gondjai és igényei miatt kísérletezte ki az első fagylaltokat, amelyekre óriási igény mutatkozott. Ezután az álmait követve elindult egy új úton: számos egészséges élelmiszert alkotott, emberek ezrein segítve ezzel, az utóbbi években ugyanis jelentősen megnőtt az különböző ételintoleranciával küzdők száma. Ugyanakkor velük együtt az egészségtudatos embereké is.

all in 01

Czanik Balázs és Kiss Enikő: All in – Ízletes paleo és vegán finomságok című könyve nagy segítséget nyújthat az intoleranciában szenvedők, valamint a tudatosan táplálkozók számára. Bátran elkészíthetik otthonukban a legfinomabb fogásokat úgy, hogy nem kell választaniuk: egészséges vagy finom legyen.

 

Címkefelhő