Skip to main content

Gyertyapecsenye a Skanzenban

| Gourmet Riporter | Képriport

A Szentendrei Skanzen idén is megtartotta a Szent Márton Újborfesztivált és Libatort, amelynek mindkét napján érdekes kézműves és hagyományőrző programokkal, autentikus gasztronómiai kínálattal, borkóstolókkal várta a látogatókat. Mi is belevetettük magunkat a színes forgatagba, ettünk almakompótot, mézeskalácsot, sült gesztenyét, ittunk helyi borokat, és a libapecsenye sem maradt ki a sorból. S hogy mi az a gyertyapecsenye? Olvassák el riportunkat, a választ ott találják!  

  • Marton Nap 03.jpg
  • Marton Nap 30.jpg
  • Marton Nap 35.jpg
  • Marton Nap 02.jpg
  • Marton Nap 10.jpg
  • Marton Nap 08.jpg
  • Marton Nap 25.jpg
  • Marton Nap 12.jpg
  • Marton Nap 18.jpg
  • Marton Nap 17.jpg
  • Marton Nap 15.jpg
  • Marton Nap 09.jpg
  • Marton Nap 34.jpg
  • Marton Nap 20.jpg
  • Marton Nap 28.jpg
  • Marton Nap 33.jpg
  • Marton Nap 26.jpg
  • Marton Nap 29.jpg
  • Marton Nap 05.jpg
  • Marton Nap 24.jpg
  • Marton Nap 06.jpg
  • Marton Nap 32.jpg
  • Marton Nap 22.jpg
  • Marton Nap 04.jpg
  • Marton Nap 36.jpg
  • Marton Nap 19.jpg
  • Marton Nap 27.jpg
  • Marton Nap 01.jpg
  • Marton Nap 16.jpg
  • Marton Nap 07.jpg

Címkefelhő