Skip to main content

Hogy kerül a Múmia a pohárba?

| Gourmet Riporter | Képriport

Szentendréről sok minden eszébe jutna az átlagembernek, talán a borfogyasztás a legkevésbé. Pedig érdemes a hangulatos várost borai miatt is felkeresni. Mi is ezt tettük: a szentendrei Kőhegybor pincéjében jártunk vertikális Múmia-kóstolón. Hogy mi az a Múmia? Nézzék csak, mi kerül a poharakba! 

  • Kohegybor 16.jpg
  • Kohegybor 04.jpg
  • Kohegybor 01.jpg
  • Kohegybor 18.jpg
  • Kohegybor 15.jpg
  • Kohegybor 05.jpg
  • Kohegybor 08.jpg
  • Kohegybor 03.jpg
  • Kohegybor 07.jpg
  • Kohegybor 14.jpg
  • Kohegybor 02.jpg
  • Kohegybor 10.jpg
  • Kohegybor 17.jpg
  • Kohegybor 12.jpg
  • Kohegybor 11.jpg
  • Kohegybor 09.jpg

Címkefelhő