Skip to main content

chocoMe: az Atelier születése

| Gourmet Riporter | Képriport

Tudja, hogy készül a csokoládé? Kiválasztják a termelőt, és megvásárolják tőle a kakaóbabot. Miután a zsákok megérkeznek Európába, kiválogatják a hibás szemeket. Ezt követően pörkölik, majd elválasztják a babot a meghéjtól. Apróra törik, majd massza állagúra őrölik a babot, amit konsíroznak. Ez akár több napig is tarthat. A chocoMe üzemében jártunk, hogy mindezt megnézzük és önök elé tárjuk.

  • Uzem Chocome 07.jpg
  • Uzem Chocome 11.jpg
  • Uzem Chocome 21.jpg
  • Uzem Chocome 29.jpg
  • Uzem Chocome 19.jpg
  • Uzem Chocome 10.jpg
  • Uzem Chocome 25.jpg
  • Uzem Chocome 04.jpg
  • Uzem Chocome 22.jpg
  • Uzem Chocome 12.jpg
  • Uzem Chocome 32.jpg
  • Uzem Chocome 26.jpg
  • Uzem Chocome 14.jpg
  • Uzem Chocome 27.jpg
  • Uzem Chocome 30.jpg
  • Uzem Chocome 06.jpg
  • Uzem Chocome 28.jpg
  • Uzem Chocome 31.jpg
  • Uzem Chocome 20.jpg
  • Uzem Chocome 09.jpg
  • Uzem Chocome 24.jpg
  • Uzem Chocome 03.jpg
  • Uzem Chocome 01.jpg
  • Uzem Chocome 08.jpg
  • Uzem Chocome 15.jpg
  • Uzem Chocome 02.jpg
  • Uzem Chocome 17.jpg
  • Uzem Chocome 05.jpg
  • Uzem Chocome 16.jpg
  • Uzem Chocome 33.jpg
  • Uzem Chocome 23.jpg

Címkefelhő