Fő tartalom átugrása

Momo, a nepáli konyha öröksége

| Gourmet Riporter | Képriport

Liszt, víz, kis olaj, csipet só – ezek a momo összetevői. Tésztát gyúrni az alkotóelemek elegyből nem nagy ördöngösség. Momót hajtogatni belőle? Művészet! Persze, tanulható, amit bizonyított az Annapurna nepáli étterem workshopja is: vállalkozó kedvű magyar és külföldi ínyencek igyekeztek elsajátítani a momo hajtogatásának technikáját. Mi kerül a momo belsejébe? A töltelék lehet zöldséges vagy húsos, egyedivé pedig a momo masala, egy különleges fűszerkeverék avatja. Hogy az aromás mix még egyedibb legyen, az étterem szakácsai maguk állítják össze. Aki az Annapurnába látogat, semmiképp ne hagyja ki a momo kóstolását!

  • Momo 26.jpg
  • Momo 09.jpg
  • Momo 10.jpg
  • Momo 20.jpg
  • Momo 23.jpg
  • Momo 02.jpg
  • Momo 08.jpg
  • Momo 18.jpg
  • Momo 16.jpg
  • Momo 28.jpg
  • Momo 17.jpg
  • Momo 04.jpg
  • Momo 11.jpg
  • Momo 14.jpg
  • Momo 05.jpg
  • Momo 07.jpg
  • Momo 03.jpg
  • Momo 12.jpg
  • Momo 29.jpg
  • Momo 22.jpg
  • Momo 06.jpg
  • Momo 24.jpg
  • Momo 19.jpg
  • Momo 25.jpg
  • Momo 01.jpg
  • Momo 27.jpg
  • Momo 15.jpg
  • Momo 21.jpg
  • Momo 30.jpg