Skip to main content

A változatosság gyönyörködtet

| Gourmet Riporter | Képriport

A Gourmet Fesztiválban az legjobb, hogy mindenki biztosan megtalálja az ízlésének legkedvesebb falatokat. Persze, általában egy kis csavarral. Grillezett polip – tejszínlikőrös szósszal. Lecsó – szuvidált tojással. Töltött káposzta – ponttyal. Palacsinta – rizstésztában, lépesmézzel. Madártej – kürtőskaláccsal. Gourmet Fesztivál lesz jövőre is!

  • 3Gf24 20.jpg
  • 3Gf24 01.jpg
  • 3Gf24 35.jpg
  • 3Gf24 06.jpg
  • 3Gf24 38.jpg
  • 3Gf24 26.jpg
  • 3Gf24 19.jpg
  • 3Gf24 23.jpg
  • 3Gf24 28.jpg
  • 3Gf24 32.jpg
  • 3Gf24 04.jpg
  • 3Gf24 09.jpg
  • 3Gf24 24.jpg
  • 3Gf24 17.jpg
  • 3Gf24 29.jpg
  • 3Gf24 03.jpg
  • 3Gf24 33.jpg
  • 3Gf24 02.jpg
  • 3Gf24 07.jpg
  • 3Gf24 21.jpg
  • 3Gf24 25.jpg
  • 3Gf24 14.jpg
  • 3Gf24 15.jpg
  • 3Gf24 11.jpg
  • 3Gf24 37.jpg
  • 3Gf24 22.jpg
  • 3Gf24 31.jpg
  • 3Gf24 18.jpg
  • 3Gf24 08.jpg
  • 3Gf24 34.jpg
  • 3Gf24 36.jpg
  • 3Gf24 12.jpg
  • 3Gf24 10.jpg
  • 3Gf24 30.jpg
  • 3Gf24 27.jpg
  • 3Gf24 05.jpg
  • 3Gf24 16.jpg


Címkefelhő