Fő tartalom átugrása

Egy korty húsvét – nyúl, bor és történelem

| Gourmet Riporter | Hírcsokor

Készüljön a húsvétra egy igazán különleges programmal az alsópetényi Prónay-kastély borszalonjában! Tudja meg, honnan ered a húsvéti nyúl hagyománya, miért vált a tojás a tavaszi ünnep jelképévé, és milyen szokások alakultak ki a húsvét köré az évszázadok során.

 

Április 11-én 18 órától az alsópetényi Prónay-kastély vendége lesz Katona Csaba történész, aki izgalmas történetekkel és meglepő érdekességekkel kalauzolja el majd el a vendégeket a húsvéti hagyományok világába. A kastélyszalonban zajló programot egy elegáns vacsora és a kastély különleges borkínálata teszi még emlékezetesebbé.pronay prog 01

Katona Csaba

Belépés előzetes foglalással lehetséges, a vacsora ára borsorral: 25 500 Ft/fő. Ne hagyja ki ezt a szórakoztató és ízletes időutazást – foglalja le helyét még ma!

Asztalfoglalás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 35 530 009

Fotó: Nemes Róbert, Slow Living Hungary