Skip to main content

Karácsonyi csomaggal jelentkezett a Salt

| Gourmet Riporter | Terülj, terülj!

A fővárosi Saltnál a korlátozások után sem állt meg az élet, kitartanak továbbra is dolgoznak és gondolkodnak. Újra kinyitották a Salt Delit, amelynek bővítették a kínálatát is. Ezen kívül extra ünnepi csomagokkal, karácsonyi ajándékötletekkel és privát vacsorával is készülnek.

 

 

A koronavírus tavaszi első hullámát követően, hosszú, kényszerű várakozás után látogathattunk el a Saltba, ahol felejthetetlen élményben volt részünk (tapasztalatainkról ERRE A LINKRE kattintva olvasaht). Bár a személyzet maszkot viselt, legalább dolgozhattak – mindenki nagy örömére.

A járvány második hullámában logikus lépés volt az állam részéról, hogy a koronavírus megfékezése érdekében minden olyan hely működését korlátozza, ahol sok ember fordul meg és működése nem elengedhetetlen a mindennapi élethez. Az éttermeket – joggal – nem sorolta e körbe. A vendéglátóhelyeknek, azok szakácsainak, cukrászainak, felszolgálóinak és egyéb személyzetének azonban valahogy meg kell élni. Ilyenkor jön a finesz.

a salt 09

A Saltnál például úgy gondolkodtak: előre menekülnek, hogy kitartsanak, amíg normalizálódik a helyzet. Ötleteltek és arra jutottak: megkérik a vendégeiket, csempésszenek Salt-élményt szeretteiteknek, üzleti partnereiteknek a karácsonyfa alá. Készítettek egy ünnepi dobozt, amibe összegyűjtötték kedvenc, saját készítésű finomságaikat, és helyzetek bele egy üveg nagyszerű champagne-t is.

A Salt-élményt garantáló csomagba került

- egy válogatás a Deli legnépszerűbb termékeiből (Tóth Szilárd séf kovászos kenyere, Szatmár Dry Cured érlelt mangalica sonka, házi vaj);

- egy üveg szagos mügéből készült olaj, amit a Salt vacsorákról már ismerhetnek a vendégek (a növényt a Salt csapata gyűjtötte és készített belőle olajat);

- egy üveg házi készítésű szatmári szilvalekvár;

- egy üveg Piper Heidsieck Cuvée Brut Champagne.

A Salt ünnepi csomagja limitált számban készül és az étterem webshopjában lehet megrendelni.

salt deli 01

Az ünnepi meglepetés mellé nagyszerű kiegészítő lehet egy-egy ajándékkártya, amelyet már a tavaszi korlátozások, bezárások során is kínált az étterem (portálunk EBBEN AZ ÖSSZEFOGLALÓBAN gyűjtötte össze, kik foglalkoztak még az utalványokkal a Salt mellett).

Persze a főzés sem áll le. Az étterem összeállított egy 5 fogásos menüajánlatot, amit Tóth Szilárd prezentál a megrendelőnek és társaságának azok otthonában, egy privát vacsora keretében – természetesen a járványügyi helyzetre való tekintettel minden előírást betartva (ezzel a szolgáltatással egyébként a tatai Platán is előrukkolt). A menü, ahogy a Saltban az megszokott, ezúttal is meglepetés. Aki szeretné még karácsony előtt meglepni magát és szeretteit, érdeklődjön a következő e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

salt deli 02

S ha mindez még nem lenne elég, a delit is újra megnyitották, minden nap szállítanak a kenyérből, sonkából, savanyított zöldségekből, ahogy a dzsúszaikat is elérhetővé tették. Bekerültek a delibe az étterem kedvenc borai, pezsgői is. A választék folyamatosan bővül, változik, érdemes figyelni a Salt Instagram- és Facebook-oldalát. A Deliben 11 és 17 óra között lehet átvenni az élelmiszereket.

 

Fotó: Salt, Gourmet Riporter

 

 

Címkefelhő